Command & Conquer: Ακυρώθηκε τελικά το δωρεάν online RTS της EA

cc2

Δυσάρεστα τα νέα για όσους περίμεναν το δωρεάν MMO Command & Conquer, καθώς η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι ακυρώνει το project και κλείνει τη Victory Games, το studio που είχε αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού!

 

Η EA ισχυρίζεται ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν της τις παρατηρήσεις των gamers που δοκίμασαν το παιχνίδι σε κλειστή alpha έκδοση:

"Όταν είσαι μέλος μιας δημιουργική ομάδας καταλαβαίνεις πως δεν είναι δυνατόν όλες οι αποφάσεις σου να είναι επιτυχημένες. Έτσι, αποφασίσαμε να στήσουμε το παιχνίδι ως multiplayer και όχι ως campaing. Ωστόσο, οι αντιδράσεις από την alpha δοκιμή ήταν ξεκάθαρες: δεν φτιάχνουμε το παιχνίδι που οι gamers θα ήθελαν να παίξουν. Γι' αυτό το λόγο πήραμε την πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε την παραγωγή, παρότι σεβόμαστε την εξαιρετική δουλειά της ομάδας

Πιστεύουμε ότι το Command & Conquer είναι ένα αξιόλογο franchise με μεγάλη δυναμική και ιστορία, και είμαστε πεποισμένοι ότι θα έχουμε έτοιμη την καλύτερη δυνατή συνέχεια όσο το δυνατόν συντομότερα. Με αυτό το σκεπτικό εξετάζουμε διάφορες εναλλακτικές επιλογές και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάτι νεότερο

Η ταλαντούχα ομάδα της Victory Games θα απασχοληθεί σε άλλα projects της EA"

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις για το επόμενο Command & Conquer, αν και κάτι μας λέει ότι δύσκολα θα ακούσουμε κάτι για αυτό τους επόμενους μήνες.

Loading