Cosmic League: Ξεκίνησε η κλειστή beta σε Ευρώπη και Τουρκία [Videos]

cosmic_league_1

Η IDC/Games λάνσαρε την πολυαναμενόμενη beta έκδοση του TPS Cosmic League, το οποίο αποτελεί τη νέα εκδοχή του δημοφιλούς Cosmic Break, γνωστού στην Ιαπωνία ως Cosmic Break 2. Η κλειστή beta θα είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά. Τα γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στον Απρίλιο, ενώ οι υπόλοιπες γλώσσες — Τσέχικα, Ιταλικά, Τούρκικα και Πολωνικά — θα προστεθούν το Μάιο, πριν από την έλευση της ανοικτής beta.

Οι παίκτες μπορούν ηδη να εγγράφονται στο http://en.idcgames.com/cosmic-league/, για να κατεβάσουν το παιχνίδι και να παίξουν δωρεάν.

Η νέα version του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στα μέσα του 2015 και έχει ήδη καταφέρει να σημειώσει επιτυχία, με εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες να απολαμβάνουν τη δράση και το στιλ του.

Το Cosmic League είναι ένα action-packed online arena shooting παιχνίδι που περιλαμβάνει δυναμικά κορίτσια και ρομπότ δολοφόνους. Δύο ομάδες με έως 10 παίκτες η κάθε μία ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε κλειστές μάχες. Ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο πεδίο μάχης απαιτεί από τους παίκτες να μένουν συγκεντρωμένοι, να παρατηρούν το περιβάλλον γύρω τους και να σχεδιάζουν ανάλογα τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν.

 

Loading