Ταχύτητες έως και 375 Mbps για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την COSMOTE

cosmote

[Δ.Τ.]

Αξιοποιώντας τις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου της μετά την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz, η COSMOTE κατόρθωσε να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυό της 4G+ από τα 300 Mbps στα έως και 375 Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων σημειώθηκαν τον Ιούνιο σε εργαστηριακό επίπεδο. Ήδη αξιολογείται η επίδοση του δικτύου 4G+ LTE Advanced-3CA σε πραγματικές συνθήκες και η διαλειτουργικότητα με τα υφιστάμενα δίκτυα κινητών επικοινωνιών. Η COSMOTE εκτιμά ότι θα μπορέσει να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 375 Mbps σε επιλεγμένες περιοχές μέσα στο 2015, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 75% του πληθυσμού της χώρας, το δίκτυο 4G της COSMOTE είναι το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Επενδύοντας σταθερά στην αναβάθμιση του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου και των υπηρεσιών που προσφέρει, η COSMOTE συνεχίζει να ενισχύει τις ταχύτητες και την κάλυψη του δικτύου της. Η εταιρεία καταγράφει συνεχείς πρωτιές στην αγορά, επιβεβαιώνοντας ότι προτεραιότητά της είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cosmote.gr

This entry was posted in Cosmote, Misc, Mobiles, Network. Bookmark the permalink.
 • Προτιμάω να έχω 3g και 1gb, παρά 4g και 500mb με 5 ευρώ. Άμα βελτιώσει τις τιμές της και γίνει ανταγωνιστική θα ξαναγυρίσω σε cosmote.

 • Smh

  Και αυτοί που πιάνουν αυτές τις ταχύτητες είναι μετροιμένοι στα δάχτυλα…

 • Παγωτατζής

  Αυτό που γράφεις είναι εντελώς άσχετο…
  Όλοι τις ίδιες τιμές έχουν.
  Το θέμα είναι ποια έχει το καλύτερο δίκτυο.

 • Ναι πολύ άσχετο. Όλοι τις ίδιες τιμές έχουν… Ψάξτο καλύτερα πρώτα.

 • jb koutroubesis

  ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΑ.

 • aggelikh

  3 κεραίες θέλει αυτό για να συμβεί. Αν βρει κάποιος αυτές τις ταχύτητες στην πράξη ας πάει να παίξει τζόκερ. Έχω cosmote και επειδή είμαι σε μεγαλούπολη ποτέ δεν είδα πάνω από 80mbps φυσικά σε speed test. Συνήθως είναι γύρω στα 20-25mbps. Η φίλη μου με wind έχει μέσο όρο την ίδια ταχύτητα. Το ίδιο και η vodafon. Άρα μούφα η όλη υπόθεση καθαρά διαφημιστικό κόλπο. Θέλει κόψιμο το συμβόλαιο δεδομένων και μεταφορά στην ποιο φτηνή εταιρία. Έτσι και αλλιώς έκτος πόλης δεν με ενδιαφέρει η κάλυψη.