Η COSMOTE σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet με τα πακέτα GIGA NOW

[Δ.Τ.]

Η COSMOTE σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet, με τα νέα πακέτα GIGA NOW, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ακόμη περισσότερα data όποτε τα χρειάζονται, πιο οικονομικά από ποτέ, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες τους για Internet στο κινητό.

Οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο GIGA NOW που τους εξυπηρετεί, επιλέγοντας από μια σειρά πακέτων: για μια μέρα (GIGA NOW Day), ένα Σαββατοκύριακο (GIGA NOW Weekend), για μία εβδομάδα (GIGA NOW Week).

Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά

Ειδικά για το καλοκαίρι, η COSMOTE προσφέρει:

 • 10GB για 1 μήνα με 9,90€, με το GIGA NOW Summer για τους συνδρομητές συμβολαίου
 • 7GB για 1 μήνα με 7€, με το GIGA NOW Summer για τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου & COSMOTE Business Mobile Cost Control
 • 10GB για 2 μήνες με 8€, με το #GIGA_Summeriazo για τους συνδρομητές καρτοκινητής

Με το μεγαλύτερο δίκτυο κάλυψης 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 95% και το 85% αντίστοιχα του πληθυσμού, η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που καλύπτουν τις ανάγκες τους για γρήγορο Mobile Internet.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα GIGA NOW στο cosmote.gr/SpameTousKanones.

Αναλυτικά οι χρεώσεις για τα πακέτα GIGA NOW:

Για Συμβόλαια

Για ΚαρτοΣυμβόλαια & COSMOTE Business Mobile Cost Control

Για Καρτοκινητά

This entry was posted in Cosmote. Bookmark the permalink.
 • Charlie

  Εκτός από το πακέτο προσφοράς summer με τα 10gb τα υπόλοιπα είναι πανάκριβα. Ας κοιτάξουν να δώσουν απεριόριστα με ένα νορμάλ πόσο που θα ρίχνει την ταχύτητα μετά τα 30 GB και ας αφήσουν τα γερμανικά κόλπα.

 • Alfa

  Πρέπει να γίνεις δ/ντης στρατηγικής ανάπτυξης εσύ!

 • Charlie

  Εννοείτε …. Πάντως εσένα θα σε απέλυα γιατί φανατικούς δεν θα ήθελα στην εταιρία.

 • Alfa

  Και εγώ δεν θα σε είχα προσλάβει καν με τα ορθογραφικά λάθη που κάνεις!

 • Charlie

  αυτόματη διόρθωση έχει η συσκευή …… Για να δεις πόσο χαμένα τα έχεις.

  Get a life που μεσημεριάτικα σου έθιξε κάποιος την εταιρία που δουλεύεις και άρχισες να λες βλακείες.

 • Alfa

  Τότε ή αυτόματη διόρθωση δεν δουλεύει καλά είτε εσύ…..

 • Charlie

  Εγώ το παραδέχομαι που κάθομαι και ασχολούμαι με υπαλλήλους η φανατικούς της καθε εταιρίας.

 • Alfa

  Ασχολήσου με στελέχη τότε ,και κάνε στρατηγικό σχεδιασμό να δεις αν βγαίνει στην ελληνική αγορά η μπαρούφα που έγραψες!

 • Charlie

  Καταρχήν δεν αναφέρομαι μόνο σε ένα δίκτυο αλλά σε όλο το σκηνικό που τρέχει στην χώρα μας που αυτά που προκύπτουν στις άλλες χώρες εδώ αν έρθουν τελικά φθάνουν πολύ μα πολύ αργότερα. Όσο ποιο πολύ μπορούν να κερδίσουν και το τρενάρουν … Μα φυσικά καλά κάνουν

  Το μοντέλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς να ακούσεις για τιμές άρχιζες να κρίνεις και να απαξιώνεις τον άλλο λέγοντας γελοιότητες ως γνήσιος Ελληνάρας.

  Μια χαρά βγαίνει πακέτα τυπου tmobile, three uk, salt sw, orange fr. Ακόμα και σε μικρές χώρες όπως η Πορτογαλία είναι δεκάδες τα παραδείγματα.

  Μην χρυσώνουμε το χάπι και νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε τον τροχό και ότι μας πουλάνε τσάμπα τα δεδομένα στο 1.5 € ανα gb με προγράμματα εβδομάδας ή ημέρας που μπορεί και να μην φας τα δεδομένα και πηγαίνουν υπέρ του δικτύου αχρησιμοποίητα ως απόλυτο κέρδος και φυσικά χωρίς φωνή η sms και ιδιαίτερα στην καρτοκινητή που έχουν το θράσος να χρεώνουν 6 ευρώ τα 200 λεπτά με ελάχιστη κατανάλωση το 3 λεπτό δηλαδή 65 τηλ κλήσεις.

  Κάνουμε και τούμπες όταν οι άλλοι από 20- 60 ευρώ τον μήνα έχουν απεριόριστα στα πάντα (φωνή, μηνύματα, δεδομένα) ναι με περιορισμό για κάποιον που θα περάσει τα 60 με 100 gb που μετά από αυτήν την χωρητικότητα πέφτει η ταχύτητα σε περίπτωση που ο σταθμός βάσης είναι πιτα από κόσμο δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν ξεπεράσει το όριο αυτό.

  Σε άλλες περιπτώσεις περιορίζουν το tethering στα 30 , 40 , 50 gb για να μην το χρησιμοποιούν σαν σταθερή σύνδεση αρκετοί αλλά το κινητό ουσιαστικά δεν μένει ποτέ από δεδομένα. Σε αλλες πειπτωσεις περιοριζουν την ποιοτητα video στα 480p ωστε να μην ξοδευεται ασκοπα bandwidth.

  Όσο για τις μπαρουφες τις λένε όλοι αυτοί που ή είναι φανατικοί, ή απλά μη σχετικοί, ή “εργαζόμενοι” για να μην ξυπνήσουν τα πρόβατα

  Το μόνο που δεν είπες και ή από άγνοια – ασχετοσύνη ή επειδή δεν έχεις καμία σχέση με το επάγγελμα ή γιατί αν έχεις το απόκρυψες εσκεμμένα είναι ότι οι υποδομές στην Ελλάδα σε όλα τα δίκτυα δεν μπορούν να αντέξουν ανάλογα πακέτα των σχεδόν απεριορίστων πακέτων λόγο του ότι απλά οι χωρητικότητες των δικτύων δεν έχουν στηθεί επαρκώς για αυτό. Εδώ σε μια απλή εκδήλωση πας και σε όλες τις εταιρίες έχει τύχει έστω μια φορά στον καθένα μας, η κλήση δεν μπορείς να βγάλεις ή σέρνεται η ταχύτητα του internet σε βαθμό που είναι μη λειτουργικό

  Άντε σκέψου πως αλλιώς θα με προσβάλλεις χωρίς κανένα επιχείρημα για να αισθανθείς καλά 🙂

 • Alfa

  Τόσες μπαρουφες που εγραψες, τις διαβασες καπου ή τις σκεφτηκες μονος σου;

 • Alfa

  Τόσες μπαρουφες που εγραψες, τις διαβασες καπου ή τις σκεφτηκες μονος σου;

 • Charlie

  Είδες ότι δεν έχεις να πεις τίποτα τεκμηριωμένα Ελληνάρα για αυτό απαντάς μπούρδες ;

  Το περίμενα φυσικά ότι θα απαντούσες με κάποια γελοιότητα. Αν είχες γνώση της πραγματικότητας και αξιοπρέπεια και ήθος θα το είχες παραδεχτεί.

  Μια μπαρούφα και μισή είναι όλες οι γελοίες απαντήσεις σου.

  Αν είχες μπει 5 λεπτά σε μερικές σελίδες ευρωπαϊκών παρόχων θα το είχες δει μόνος σου.

  Ότι έγραψα παραπάνω συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

  Get a life …..

 • Alfa

  Μάλλον ψηφίζεις όπως ακρβώς γράφεις , οπάδος γαρ του λαικιμσού όπως φαίνεται. Συγκρίνεις τιμολόγια και τίποτα αλλο και δεν σε ενδιαφερει πως θα προκλυψει το τζαμπατζίδικο που ζητας.
  Με την λογικη σου να σου γραψω τι συμβανει στις ΗΠΑ;Οταν εχουν το fiber to home από το 2001-2 τότε θα βαλουμε ολοι τα κλαμματα

 • Charlie

  ΩΩΩΩΩ… με τάπωσες τώρα…. Για ευρώπη μιλάμε καημένε όχι για Αμερική, Αυστραλια, Καναδά….

  Είσαι συνεργάτης κάνει μπαμ οπότε θα πεις το άσπρο μαύρο.

  Όσο για τους λαϊκισμούς εδώ δεν κάνουμε πολίτικη κουβέντα, κάνεις κουβέντα χωρίς επιχειρήματα. Ουσιαστικά μόνο μπούρδες.

 • Alfa

  Συνεχιζεις τις αρλουμπες

 • Charlie

  Έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν τα γράφεις.

  Πάλι επειδή δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να πεις και τεκμηριωμένα απαντάς με αυτόν τον τρόπο.

  Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.

 • Alfa

  και συνεχίζεις

 • Charlie

  Όχι εσύ συνεχίζεις

 • Alfa

  Την κολοκυθια …

 • Charlie

  Όπως το είπες.