COSMOTE WiFi Calling: Σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία

[Δ.Τ.]

Ακόμα περισσότεροι πελάτες COSMOTE κινητής μπορούν να επικοινωνούν σε δύσκολα σημεία με ασθενές σήμα συνδυάζοντας 4G και WiFi, καθώς η δωρεάν αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling διατίθεται, πέρα από τους πελάτες συμβολαίου και στους πελάτες καρτοκινητής.

Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, οι πελάτες COSMOTE 4G, συμβολαίου και καρτοκινητής, μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις και SMS μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και όταν το σήμα τους είναι ασθενές, αρκεί να βρίσκονται στην εμβέλεια οποιουδήποτε δικτύου WiFi, στο οποίο έχουν πρόσβαση. Η μετάβαση από το δίκτυο κινητής 4G στο δίκτυο WiFi γίνεται αυτόματα, ανεξάρτητα από τον πάροχο και τον κάτοχο του δικτύου WiFi.

Η καινοτόμος υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling υποστηρίζεται από πολλές δημοφιλείς συσκευές της αγοράς, όπως τα Samsung Galaxy S8/S8+, S7/S7 edge, S6 edge+, Α3/Α5 2016 & 2017, J5 2017, XCover 4, το Sony Xperia XZ Premium, το Huawei P10 και τα iPhone από 5s και έπειτα. Σύντομα, η υπηρεσία θα υποστηρίζεται από ακόμη περισσότερες συσκευές μεγάλων κατασκευαστών όπως η Samsung, η Apple, η Huawei, η Sony, η Alcatel και η Nokia. Περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα των συσκευών και τον τρόπο ενεργοποίησης της υπηρεσίας στο www.cosmote.gr/wificalling.

Το COSMOTE WiFi Calling, μια αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE, ενσωματώνει τις τεχνολογίες Voice over WiFi και Voice over LTE και μαζί όλα τα οφέλη της IP τηλεφωνίας μέσω κινητού δικτύου, που πρώτη παρουσίασε η COSMOTE στην Ελλάδα. Οι τεχνολογίες αυτές προσφέρουν, μεταξύ άλλων, ταχύτερη επικοινωνία, καλύτερη ποιότητα ήχου και μείωση κατανάλωσης ενέργειας της μπαταρίας.

Loading