Βάφτισαν το παιδί τους Dovahkiin (Skyrim) για δωρεάν παιχνίδια!

Με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου RPG της Bethesda, The Elder Scrolls V: Skyrim, στις 11/11/11, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν παιχνίδια εφ' όρου ζωής σε όποιο "τυχερό" παιδάκι γεννηθεί την ίδια ημέρα και βαφτιστεί Dovahkiin (που στη γλώσσα του Elder Scrolls σημαίνει "γεννημένο από δράκο")!

Φυσικά, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα υπήρχαν κάποιοι που θα δέχονταν την ασυνήθιστη αυτή πρόκληση. Στο παρελθόν έχουμε δει περιπτώσεις ζευγαριών που ονόμασαν τα νεογέννητα παιδιά τους Like και Bing και μάλιστα χωρίς κανένα αντίτιμο.  Οι νικητές του διαγωνισμού ονομάζονται Megan και Eric Kellermeyer και μπορούν να απολαμβάνουν όσο ζουν τα δωρεάν παιχνίδια της εταιρείας, με τίμημα φυσικά ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα...

Αναρωτιόμαστε τι είναι χειρότερο. Το ότι δε θα μπορεί να συλλαβίσει το όνομα του μέχρι να γίνει 7 χρονών; Το ότι όταν καταφέρει τελικά να το πει, θα αναπολεί τις ημέρες που δεν μπορούσε; Ή τη μαχαιριά που θα δεχτεί μόλις του εξηγήσουν την ιστορία του ονόματος του; Από την άλλη, κρίνοντας από τους γονείς του υπάρχει πάντα και η περίπτωση να του αρέσει.

Σε κάθε περίπτωση ας ευχηθούμε καλή τύχη στο μικρό Dovahkiin!

[πηγή mcvuk]
Loading