Crysis 3: Έρχεται τον Φεβρουάριο 2013, δείτε το νέο gameplay trailer [E3 2012]

Η Crytek δε θα μπορούσε να λείπει από την E3 2012, όπου εκτός από το νέο gameplay trailer του Crysis 3 αποκάλυψε ότι το τρίτο μέρος της σειράς θα είναι διαθέσιμο τον Φεβρουάριο του 2013!

Crysis 3

Ο CEO της εταιρίας, Cevat Yerli, δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια προβολής του gameplay trailer:

"Στο Crysis 3 φτάνουμε το shooter gameplay στα όρια του με τρομερή προσαρμογή πολέμου, εντυπωσιακά γραφικά και έντονη δράση"

Η ιστορία του παιχνιδιού βρίσκει τον Prophet να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη το 2047 και να ανακαλύπτει ότι πλέον έχει μετατραπεί σε μια αστική ζούγκλα, προϊόν της Cell Corporation, καλυμμένη με δέντρα, έλη και ποτάμια, ενώ είναι διαχωρισμένη σε 7 διαφορετικές περιοχές, που ονομάζονται “Seven Wonders”, καθεμία με ξεχωριστό περιβάλλον.

Στόχος του Prophet είναι να καταστρέψει την Cell Corporation και να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Nanodome, καθώς η εταιρία ναι μεν δηλώνει ότι χτίστηκε για την προστασία των πολιτών, αλλά το πραγματικό κίνητρο της είναι ο έλεγχος της τεχνολογίας και των περιοχών. Ο Prophet θα είναι εξοπλισμένος με τόξο, νέα στολή Nanosuit, καθώς και νέα εξωγήινη τεχνολογία και όπλα για την ολοκλήρωση της αποστολής.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Crysis 3 από εδώ

Loading