Daily Secret: Το ελληνικό project που πήρε χρηματοδότηση $1.85 εκατ.

H Daily Secret, εταιρεία που ιδρύθηκε από Έλληνες entrepreneurs, κατάφερε και συγκέντρωσε 1.85 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση από τις αμερικανικές BV Capital, Greycroft Partners και Trigger Media.

H εταιρεία δραστηριοποιείται σε εννιά πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων και της Αθήνας, Κωνσταντινούπολης και Σαν Φρανσίσκο με 14 εκδόσεις σε τοπικές γλώσσες.

Το Daily Secret είναι μια υπηρεσία στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να λαμβάνετε καθημερινά μικρά μυστικά της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανακαλύψετε καλύτερα την πόλη στην οποία ζείτε μαθαίνοντας τα μυστικά της.

Τα μυστικά αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από ένα εστιατόριο που δεν γνωρίζατε μέχρι κάποια μυστική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα σε κάποιο club.

H Daily Secret είναι εταιρεία που ιδρύθηκε από δύο Έλληνες entrepreneurs, τους Nikos Kakavoulis και Phaedra Chrousos, το 2010 και λειτουργεί έκτοτε με βάση την Αθήνα όσον αφορά την ίδια την επιχείρηση και στη Νέα Υόρκη όσον αφορά το management.

Ξεκίνησε αρχικά χωρίς κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο με μοναδικό σκοπό να υπενθυμίσει στους ανθρώπους τα πράγματα που αγαπούν για την πόλη τους. Σήμερα, η υπηρεσία φιλοξενεί περίπου 250,000 μέλη καθημερινά σχεδιάζοντας να επεκταθεί με 24 εκδόσεις συνολικά μέχρι το τέλος του 2012.

Η Daily Secret προσφέρει, τέλος, δωρεάν διαφήμιση σε τοπικές εταιρείες-startups στις πόλεις στις οποίες λειτουργεί καθώς και δωρεάν χώρο για γραφεία σε Αθήνα και Νέα Υόρκη.

Μάθετε περισσότερα για το Daily Secret στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

via TNW

Loading