Dell 7'' tablet με συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY και Windows 8 OS;

Η εκδήλωση Dell Technology Camp που διεξάγεται στο Λονδίνο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα πρωτότυπο 7'' tablet, το οποίο λέγεται ότι κατασκευάζεται εδώ και χρόνια στα εργαστήρια της εταιρίας!

Dell 7'' Tablet Sliding QWERTY

Οι πληροφορίες για το tablet δεν είναι πολλές, αλλά έγινε γνωστό ότι διαθέτει συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο χωρίζει τα γράμματα σε δύο μεριές και το κέντρο του χρησιμοποιείται ως trackpad, ενώ λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Windows 8!

Σύμφωνα με τον Michael Smith, σχεδιαστής της εταιρίας, ο στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση του Dell Inspiron Duo, με μεγαλύτερη αυτονομία, ισχυρότερο επεξεργαστή, λεπτότερο design και περιστρεφόμενη οθόνη που θα "δένει" με το υπόλοιπο σώμα χρησιμοποιώντας μαγνήτες.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνεται στο roadmap της εταιρίας που διέρρευσε πριν λίγους μήνες. Πάντως θα μπορούσε να είναι μια διαφορετική επιλογή για slide-out QWERTY tablet, απέναντι στα Asus Eee Pad Slider και Samsung Sliding PC 7 Series.

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της Dell, John Thode, δήλωσε ότι η κυκλοφορία του Dell Streak 10 Pro θα ξεκινήσει από την Κίνα, λόγω της "ανωριμότητας" του Android OS και της τιμολόγησης των παρόχων στις ΗΠΑ, ενώ βασίζεται και στην αλματώδη ανάπτυξη και τεράστια αγορά της Κίνας!

[πηγή tweakers]
Loading