Delta Force: Η Tencent αναβιώνει την θρυλική σειρά fps με νέο επεισόδιο

Η Tencent επιβεβαίωσε ότι έχει αναθέσει στην θυγατρική Timi Studio Group την αναβίωση της θρυλικής σειράς Delta Force και μάλιστα θα έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου τίτλου στο αυριανό εναρκτήριο keynote της Gamescom.

Η ιστοσελίδα IGN έχει ήδη πάρει μια γεύση από το νέο επεισόδιο του Delta Force, το οποίο θα περιλαμβάνει campaign mode βασισμένο στην ταινία Black Hawk Down και μάλιστα ο παραγωγός του παιχνιδιού, Shadow Gun, τόνισε πως η ομάδα του έχει μελετήσει εξονυχιστικά την ταινία για να δημιουργήσουν μια αυθεντική αναπαράσταση των εντυπωσιακών μαχών στο νέο video game. Ακόμη, το νέο Delta Force θα περιλαμβάνει και PvP mode για μάχες με συμμετοχή περισσότερων από 32 παικτών σε ξηρά, αέρα και θάλασσα.

Το Delta Force πρωτοεμφανίστηκε από την Novalogic το 1998 στα Windows PCs και ακολούθησαν αρκετά sequels μέσα στα επόμενα χρόνια, με τελευταίο το Delta Force: Xtreme 2 το 2009. Είχε κυκλοφορήσει και το Delta Force: Black Hawk Down το 2003 για PC και αργότερα σε παιχνιδοκονσόλες, επομένως, το νέο επεισόδιο θα είναι κάτι σαν reboot.

Αναμένουμε την αυριανή παρουσίαση στην Gamescom για περισσότερες λεπτομέρεις και ημερομηνία κυκλοφορίας. Προορίζεται τόσο για PC και παιχνιδοκονσόλες, όσο και για mobile συσκευές.

[via]

Loading