Destiny 2: Δείτε το launch trailer του παιχνιδιού, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του [Video]

Δύο εβδομάδες απομένουν για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Destiny 2 της Bungie και η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία της Gamescom 2017 για να δημοσιεύσει το επίσημο launch trailer, έτσι ώστε να μας ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη.

Το Destiny 2 θα είναι διαθέσιμο λίγο αργότερα και για Windows PC αποκλειστικά μέσα από το Battle.net της Blizzard, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για παιχνίδι που δεν έχει αναπτυχθεί από την ίδια. Υπενθυμίζουμε ότι από μέρα σε μέρα θα ανοίξει και η beta έκδοση για όσους ενδιαφέρονται.

“Η Ανθρωπότητα έχασε και την τελευταία ασφαλή πόλη από την επίθεση του Ghaul, τον ηγέτη της Red Legion. Ο Ghaul κατέστρεψε τους Guardians της πόλης και εξανάγκασε όσους επέζησαν να τραπούν σε φυγή. Θα περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού συστήματος και θα ανακαλύψετε νέα όπλα με καταστροφικές δυνατότητες. Για να νικήσετε τη Red Legion και να ξεμπροστιάσετε τον Ghaul, θα χρειαστεί να ενωθείτε, να στηρίξετε ο ένας τον άλλο και να πολεμήσετε για να κερδίσετε πίσω το σπίτι σας”

Το Destiny 2 θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 για Xbox One, PS4 και στις 24 Οκτωβρίου για Windows PC.

Loading