Destiny 2: Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας [Video]

Δεν χρειάστηκε, τελικά, να περιμένουμε πολύ για να δούμε το πρώτο trailer του Destiny 2, καθώς η Activision προχώρησε στη δημοσίευση του και επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας που υποθέσαμε στην προηγούμενη αναφορά μας. Το Destiny 2 θα είναι διαθέσιμο στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 για Windows PC, Xbox One και PS4, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ-παραγγελίες με "τυράκι" τη συμμετοχή στην early beta του sequel.

"Η Ανθρωπότητα έχασε και την τελευταία ασφαλή πόλη από την επίθεση του Ghaul, τον ηγέτη της Red Legion. Ο Ghaul κατέστρεψε τους Guardians της πόλης και εξανάγκασε όσους επέζησαν να τραπούν σε φυγή. Θα περιπλανηθείτε σε μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους κόσμους του ηλιακού συστήματος και θα ανακαλύψετε νέα όπλα με καταστροφικές δυνατότητες. Για να νικήσετε τη Red Legion και να ξεμπροστιάσετε τον Ghaul, θα χρειαστεί να ενωθείτε, να στηρίξετε ο ένας τον άλλο και να πολεμήσετε για να κερδίσετε πίσω το σπίτι σας"

Περιμένουμε το πρώτο gameplay trailer στις 18 Μαΐου και φυσικά ακόμη πιο αναλυτικές πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Loading