Developer εξαπολύει σκληρή επίθεση στην Microsoft για τις χαμηλές πωλήσεις στο Windows RT

Windows 8 Upgrade

Η εταιρεία Rubicon εξαπέλυσε επίθεση κατά της Microsoft σχετικά με τo λειτουργικό Windows RT της εταιρείας και ειδικότερα για το Windows Store, το οποίο σύμφωνα με αυτήν είναι «καταδικασμένο να αποτύχει».

Η Rubicon δεν είναι τυχαία στον χώρο. Το ‘The Great Big War Game’ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο iOS και Android αλλά στο Windows RT φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Το παιχνίδι επέφερε μόλις $83 στην εταιρεία την πρώτη βδομάδα διάθεσής του στο κατάστημα της Microsoft με μόλις τρία reviews που καθένα του δίνει πέντε αστεράκια.

Η Rubicon ρίχνει τις ευθύνες στην Microsoft που δεν πρόβαλε καλύτερα το παιχνίδι στο κατάστημα επειδή αυτό δεν ήταν διαθέσιμο για το Windows 8 για Intel συσκευές στο ξεκίνημά του. «H Apple συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Το Android συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Ακόμα και η RIM συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Η Microsoft από την άλλη μεριά δεν μας εκτιμά καθόλου», αναφέρεται στο δημοσίευμα που πλέον δεν υπάρχει πια. «Έχουμε σπαταλήσει πολύ χρόνο, πόρους και χρήματα στην υποστήριξη αυτής της πλατφόρμας και αυτό που έγινε ήταν να μας φτύσουν».

Η Rubicon, πάντως, μετά την διαγραφή του δημοσιεύματος ανέφερε ότι η Microsoft επικοινώνησε μαζί τους για να υπάρξει μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

[via TechRadar]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.
Follow me on twitter and facebook

This entry was posted in Gaming, Misc, Tablets, Windows 8 and tagged . Bookmark the permalink.
 • Nick Sardelianos

  Το Windows RT δεν ξέρω πως θα πάει, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι το πάει η Microsoft να “χτυπήσει” αυτό που θέλει να λέει ότι έχει η Apple, δηλαδή το “οικοσύστημα”. Μόνο που το πακέτο είναι μεγαλύτερο, αφού μιλάμε για ενιαίο οικοσύστημα κινητά (WP8), XBox (και αναμένω το 720 να είναι… “metro”), ταμπλέτες (RT ή W8) ΚΑΙ φουλ υπολογιστές (W8)! Τέτοιο πράγμα δεν ξαναείχαμε. Το πόσο θα πιάσει θα δείξει όπως είπα αλλά ΕΙΔΙΚΑ εφόσον στο παιχνίδι είναι οι full υπολογιστές και μια από τις δυο πιο πετυχημένες παιχνιδομηχανές (ίσον ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ), δεν μιλάμε για μικρό πράγμα.
  Εγώ πριν 10 μέρες έστησα δυο υπολογιστές περασμένης τεχνολογίας (ειδικά το ένα που είναι laptop, αρκετά παρωχημένης) για τους “computer illiterate” γονείς μου. Τι έβαλα; Windows 8! Η μητέρα μου που δεν έχει σχεδόν ξανακουμπήσει υπολογιστή ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ smartphone ΗΔΗ χτες έβαλε τα πρώτα τις metro apps, χωρίς να της δείξω κάτι. Φανταστείτε πως θα της φανεί αν δει κινητό με Windows Phone. Παιχνίδι.
  Μην την ξεγράφετε την MS, δεν είναι χτεσινή.

 • romanromeo

  Άστο φίλε άργησες, εγώ έβαλα windows 8 στη γιαγιά μου και εκεί που δεν μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο με πήρε από skype (αλήθεια).
  Αυτό δείχνει ότι το metro interface δεν είναι καθόλου τυχαίο, ίσως να κουράζει έναν πιο προχωρημένο άλλα είναι πολύ πιο εύκολο για έναν αρχάριο και όπως αποδείχτηκε την αγορά κινούν οι αρχάριοι χρήστες.

 • Nick Sardelianos

  Συμφωνώ. Μεγάλο παράδειγμα το iPhone.
  (και ο λόγος που εγώ έχω Android – αλλά άλλο θέμα)
  Πάντως Win8 στον εαυτό μου έβαλα με το ζόρι από την εποχή του preview για να το συνηθίσω λόγω δουλειάς (που είμαι υποχρεωμένος να ξέρω κάθε τι νέο), χωρίς να μου αρέσει (και με 28 χρόνια στους υπολογιστές, μάλλον προχωρημένο με λες). Έλα όμως που είναι μια χαρά – και ο προχωρημένος αν δεν θέλει να βλέπει το νέο start απλώς πάει στο παλιό γνωστό desktop. Που εξάλλου πόσο το χρειάζεσαι το start;… Μόνο για να ξεκινήσεις κάτι, πράγμα που το νέο Metro “start” το κάνει μια χαρά (και το χρησιμοποιώ μια χαρά για να οργανώνω τα βασικά shortcuts, το έχω δηλαδή απλώς για launcher). Από εκεί και πέρα δεξί κουμπάκι αριστερά κάτω, μια χαρά έχει ότι άλλες λειτουργίες θέλω.