Diablo III στις 15 Μαΐου. Προπαραγγελίες από σήμερα!

diablo iii

Ευχάριστα νέα για τους απανταχού gamers αφού η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα του πολυαναμενόμενου Diablo III για τις 15 Μαΐου 2012.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραγγείλουν τώρα το Diablo III μέσω του Battle.net και θα μπορούν να κατεβάσουν ένα αντίγραφο στις 15 Μαϊου ταυτόχρονα με την διάθεσή του στα καταστήματα.

Το Diablo III θα διατεθεί σε καταστήματα των ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Νότια Κορέα, Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και περιοχές της Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και Μακάου στις 15 Μαΐου.

To παιχνίδι έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες (όχι Ελληνικά) και θα είναι διαθέσιμο για Windows XP/Vista/7 και Mac OS X 10.6.8 ή νεότερο στην τιμή των 59.99 δολαρίων για την retail και ψηφιακή έκδοση.

Επίσης, θα προσφερθεί και μια ειδική συλλεκτική έκδοση που θα διατεθεί αποκλειστικά στα καταστήματα στην τιμή των 99.99 δολαρίων που θα περιλαμβάνει εκτός από το παιχνίδι και ένα διπλό Blu-ray/DVD δισκάκι με behind-the-scenes υλικό, το soundtrack του παιχνιδιού, το Art of Diablo III βιβλίο 208 σελίδων, ένα 4GB USB soulstone (με πλήρεις εκδόσεις του Diablo II και Diablo II: Lord of Destruction) με το αντίστοιχο Diablo skull base καθώς και μια αποκλειστική ματιά στο Diablo II, World of Warcraft και StarCraft II: Wings of Liberty.

 

Update: Οι περισσότεροι γνωρίζετε πόσο πολύτιμα είναι τα skills που επιλέγετε για να χτίσετε τον χαρακτήρα σας, κυρίως στα υψηλότερα levels και στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας. Γι' αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε το "φροντιστήριο" στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, για να γνωρίζετε εκ των προτέρων το δρόμο που θα ακολουθήσετε...

Diablo III Skill Calculator

Loading