Diablo III: το παιχνίδι με τις περισσότερες προ-παραγγελίες στο Amazon

diablo

Όλα τα ρεκόρ φαίνεται ότι θα σπάσει το επερχόμενο Diablo III αφού ήδη η ανυπομονησία των φανατικών οπαδών αντικατοπτρίζεται στον μεγάλο αριθμό προ-παραγγελιών. Συγκεκριμένα, το Diablo III αποτελεί το παιχνίδι για PC με τις περισσότερες προ-παραγγελίες για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon, και όταν μιλάμε για το Amazon.com τα νούμερα είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Εκπρόσωπος της Amazon δήλωσε ότι το Diablo III σήμερα κατέλαβε τα πρωτεία ξεπερνώντας προηγούμενους τίτλους της Blizzard, όπως το Starcraft II και World of Warcraft: Cataclysm. Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά αφότου και η ίδια η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo III είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες προ-παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας της αν και πρέπει να επισημάνουμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αριθμός ενδέχεται να μην είναι αντιπροσωπευτικός αφού οι συνδρομητές World of Warcraft Annual Pass δικαιούνται δωρεάν αντίγραφο του παιχνιδιού χάριν σε ειδική προσφορά της εταιρείας.

Το Diablo III αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου αποτελώντας ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της ιστορίας.

Loading