Diablo IV Season of Blood: Ανακοινώθηκε το νέο περιεχόμενο, έρχεται στις 17 Οκτωβρίου

Τρομερά πλούσιο το εναρκτήριο keynote για την Gamescom 2023, καθώς περιελάμβανε πολλά νέα trailers για παιχνίδια που περιμένουμε να δούμε στο προσεχές μέλλον, αλλά και σημαντικές ανακοινώσεις νέων τίτλων από διάφορες εταιρείες.

Θα κάνουμε την αρχή με τη νέα σεζόν για το Diablo IV (Season of Blood), η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023. Από το αρκετό ζοφερό trailer διαπιστώνουμε πως το Sanctuary θα γεμίσει με βαμπίρ που διαθέτουν ξεχωριστές δυνάμεις, ενώ θα προστεθούν νέα quests και 5 end-game bosses. Επίσης θα γνωρίσουμε και την Erys, έναν νέο χαρακτήρα - κυνηγό βαμπίρ.

Ακολουθώντας τις εντολές του σκοτεινού αφέντη τους, ένας πρόσφατα μεταμορφωμένος στρατός βρικολάκων λυμαίνεται το Sanctuary. Το μοχθηρό σχέδιο του αφέντη παραμένει μυστήριο, όμως ο στρατός διψά για το αίμα των αθώων. Πρέπει να μάθετε πως θα κυνηγάτε τον κυνηγό, διότι η μοίρα σας εξαρτάται από αυτό.

Μαζί με το Season of Blood θα γίνουν και ορισμένες quality-of-life προσαρμογές. Τα gems δεν θα καταλαμβάνουν πλέον πολύτιμο χώρο στο inventory, θα προστεθεί σύστημα αναζήτησης με φίλτρα στα stashes, και αλλαγές στα συστήματα αντοχής απέναντι στις elemental επιθέσεις, όπως και στο damage που προκαλούν. Πιθανότατα θα δούμε και νέα Legendary αντικείμενα.

Loading