Διαγωνισμός! Κερδίστε το SENNHEISER Game-Zero, το κορυφαίο gaming headset του 2014! [Winner]

Διαγωνισμός! Κερδίστε το SENNHEISER Game-Zero, το κορυφαίο gaming headset του 2014!

Το Techgear.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το SENNHEISER Game-Zero, το κορυφαίο gaming headset του 2014 σύμφωνα με το PLUS X AWARD!

Άνετο στην εφαρμογή, με κορυφαίο ήχο και design, το Game Zero προσφέρει εξαιρετικό ήχο σε μεγάλο φάσμα ηχητικών συχνοτήτων (10 Hz – 26.000 Hz). Διαθέτει ΧΧL μαλακά αφρώδες pads ακουστικών/ στέκας αλλά και αυτόματο mute του μικροφώνου κατά την ανύψωση του βραχίονα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εργονομία και στην άνεση για πολύωρη χρήση. Παράλληλα οι κορυφαία τεχνολογία noise cancellation στα ενσωματωμένα μικρόφωνα εξασφαλίζει την καθαρή επικοινωνία.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του SENNHEISER Game Zero είναι:

Ακουστικά: Απόκριση συχνοτήτων 10Hz-26KHz, Αντίσταση 150Ω, SPL 108dB
Μικρόφωνο: Απόκριση συχνοτήτων 50Hz-16KHz, Αντίσταση 2ΚΩ, Σύστημα Noise Canceling, Ευαισθησία -38dBV/PA
Καλώδιο 3m, σύνδεση 2 x 3.5mm mini jack, βάρος 312gr

Η SENNHEISER παραμένει η μόνη εταιρεία παραγωγής gaming headset στον κόσμο που παράγει τους δικούς της αισθητήρες, με τις μονάδες που αποτελούν τα Game Zero και Game One προσαρμοσμένες στο να αναπαράγουν με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τον ήχο ενός παιχνιδιού.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του SENNHEISER Game-Zero!

Διαγωνισμός! Κερδίστε το SENNHEISER Game-Zero, το κορυφαίο gaming headset του 2014!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου στις 23:59 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Loading