Dishonored 2: Το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού από την E3 2016

dishonored_2_2

Από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, το Dishonored 2 δεν θα μπορούσε να λείπει από την E3 2016 και η Bethesda αποζημίωσε το κοινό με το πρώτο gameplay trailer του sequel που αποκαλύπτει το νέο σκηνικό, τις αποστολές, τα ταξίδια στο χρόνο και αρκετή δράση.

Η συνέχεια του εξαιρετικού πρώτου μέρους θα δώσει στους gamers τη δυνατότητα να αναλάβουν τον ρόλο του Corvo, πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου, ή της Emily, με τον καθένα να διαθέτει ξεχωριστές δυνάμεις, εξοπλισμό και εργαλεία για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι μπορεί να τερματιστεί χωρίς να χρειαστεί κανένας φόνος, ενώ η εξέλιξη αλλάζει ανάλογα με τις αποφάσεις του παίκτη.

Το Dishonored 2 εκτυλίσσεται 15 χρόνια μετά την συντριβή του Lord Regent και το πέρασμα της πανούκλας στην ιστορία. Ένας απόκοσμος σφετεριστής έχει καταλάβει τον θρόνο από την αυτοκράτειρα Emily Kaldwin και η τύχη των νησιών κρέμεται από μια κλωστή. Είτε ως η Emily Kaldwin είτε ως ο Corvo Attano καλείστε να κυνηγήσετε τους εχθρούς σας από το Dunwall στην Karnaca, μια πάλαι ποτέ εκθαμβωτική παράκτια πόλη που κρατά το κλειδί για την αποκατάσταση της εξουσίας.

Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και Windows PC.

Loading