Dishonored: Death of the Outsider, το νέο standalone adventure της σειράς έρχεται το Σεπτέμβριο [Video]

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις της Bethesda στην E3 2017 είχαμε και αυτήν του Dishonored: Death of the Outsider. Παρότι αρχικά στις κουβέντες της εταιρείας αναφέρθηκε ως DLC της γνωστής σειράς, τελικά μαθαίνουμε ότι θα μπορεί να σταθεί αυτόνομα, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η αγορά του Dishonored 2 για να παίξει κανείς.

Το Dishonored: Death of the Outsider φέρνει αρκετούς γνώριμους χαρακτήρες από τον κόσμο του παιχνιδιού, όπως την Billie Lurk και τον Daud. Στο trailer βλέπουμε την Billie να σώζει τον Daud χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές ικανότητες της διαλύοντας τα πάντα γύρω της. Οι δυο τους φαίνεται ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να σκοτώσουν τον Outsider, το υπερφυσικό ον που είναι υπεύθυνο για τις ικανότητες τους, αλλά και για αυτές του Corvo.

"Η περιβόητη Billie Lurk επιστρέφει στο Dishonored: Death of the Outsider. Επανενώνεται με τον μέντορα της, τον θρυλικό δολοφόνο Daud, για να εξερευνήσει τον σκοτεινό κόσμο της Karnaca με στόχο την απόλυτη δολοφονία, αυτή του Outsider"

Η ανάπτυξη γίνεται από το βραβευμένο Arkane Studios και η Bethesda υπόσχεται την ίδια ελευθερία που είχαν οι gamers στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Το Dishonored: Death of the Outsider θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 για PS4, Xbox One και Windows PC.

Loading