Οι κάμερες της Xiaomi (XiaoYi) διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από τη Divitec

 

[Δ.Τ.]

Η DIVITEC SA, εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα της στο χώρο της Φωτογραφίας με την έναρξη της συνεργασία της με την XiaoYi, μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στον κλάδο της φωτογραφίας και του βίντεο παγκοσμίως, για τη διάθεση των πρωτοποριακών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

Η YI Technology είναι μια πρωτοπόρος, παγκόσμια εταιρεία που προμηθεύει εξελιγμένα, έξυπνα προιόντα εικόνας και τεχνολογίας, υπηρεσίες και πλατφόρμες. Η ομάδα ανάπτυξης της εταιρείας αποτελείται από ειδικούς της βιομηχανίας από τις Ηνωμένες πολιτείες, την Κίνα, την Ιαπωνία και το Ισραήλ με αθροιστικά εκατοντάδες έτη εμπειρίας στην τεχνολογία εικόνας, στους αλγόριθμους, στην ανάλυση δεδομένων και στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας.

Το λογότυπο της YI σημαίνει “Your Innovator”. Είναι αφοσιωμένη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που έχουν ως σκοπό να εμπλουτίσουν την καθημερινή ζωή και να την κάνουν πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική.

Πιστεύει ότι η τεχνολογία βέλτιστης εικόνας και αίσθησης πρέπει να είναι εύκολη και προσιτή σε όλους. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση του συνδυασμού της υψηλότερης ποιότητας με την αξία, έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους από όλες τις γωνίες του κόσμου κι όλων των ηλικιών και τους έχουν συνδέσει με τις οικογένειές τους, τους φίλους και τις κοινότητες τους.

Τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν μια μεγάλη γκάμα με κέντρο την εικόνα και το βίντεο. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται Μirrorless Cameras, Αction Cameras, Dash Cameras, καθώς και κάμερες παρακολούθησης για οικιακή χρήση. Oι προσιτές τιμές, η ευκολία στη χρήση και η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως, τοποθετώντας την εταιρεία ανάμεσα στους πρωτοπόρους του κλάδου. Τα προϊόντα της YI απευθύνονται σε όλα τα είδη καταναλωτών, καθώς ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες, τόσο στην καθημερινή ζωή, όσο και στα στιγμές διασκέδασης.

Οι πρώτες YI Action & Digital Cameras που διαθέτει η Divitec SA μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της, είναι οι YI Action Camera, YI 4K Action Camera και YI-M1 Mirrorless Digital Camera.

Η YI Action Camera, έχει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά και ένα ελαφρύ συμπαγή σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένη με το κορυφαίο επεξεργαστή βίντεο Ambarella A7LS, όπου προσφέρει Full HD video streaming με μείωση θορύβου και θαμπώματος. Επίσης διαθέτει αισθητήρα εικόνας 16MP Sony Exmor R CMOS, όπου χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού για τη μείωση του θορύβου και την αύξηση της ευαισθησία στο φως.

Το ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth σας επιτρέπει να κάνετε streaming live υλικό, να επεξεργαστείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε άμεσα όλα από το τηλέφωνό σας.

Ζήστε έντονα με την YI 4K Action Camera, την κάμερα με την πιο προηγμένη τεχνολογία που παρέχει τη μέγιστη αξιοπιστία, ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Παγκοσμίως τεχνολογικές αιχμές, συσκευασμένες σε μία κομψή κάμερα δράσης.

Η νέα γενιά Ambarella A9SE75 Chip, ο Sony IMX377 αισθητήρας, και ο φακός με
7 στρώματα υψηλής ποιότητας γυαλί LCE, σε βοηθάει να κάνεις εγγραφές 4K/30fps σε 60 Mbps, κάτι που την καθιστά ότι καλύτερο στην κατηγορία της.

Τα 7 στρώματα οπτικών φακών από γυαλί σε συνδυασμό με το F2.8 διάφραγμα, αυξάνει την πρόσληψη φωτός για να συλλάβει καθαρές και λεπτομερείς σκηνές. Η ολοκληρωμένη Gorilla Glass LCD 2.19", είναι ανθεκτική στα γδαρσίματα και στην καθημερινή χρήση, και είναι ορατή υπό γωνία 160°.

Η Retina οθόνη αφής στα 330ppi παρέχει υψηλή ανάλυση και υψηλή ευαισθησία.
Χρησιμοποιείτε η κορυφαία επαναφορτιζόμενη 1400mAh 4.4V υψηλής τάσης μπαταρία ιόντων λιθίου του κόσμου από την Amperex Technology. YI 4K στέκεται δίπλα σας με έως και 8 ώρες χρόνο αναμονής και μπορεί να τραβήξει 4K / 30fps βίντεο για έως 120 λεπτά, με μία μόνο φόρτιση.

Ετοιμαστείτε να “τραβήξετε” τις μοναδικές σας στιγμές στη καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου με τη YI-M1 Mirrorless Digital Camera.

Ο Minimal σχεδιασμός της κάμερας στοχεύει στην απλότητα έτσι ώστε να διατηρηθεί ο αριθμός των κουμπιών στο ελάχιστο. Εσείς αφήστε τις λειτουργίες αφής να αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα και θα διαπιστώσετε ότι η YI-M1 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας 20Mp της SONY “IMX269”, προσφέροντας τα υψηλότερα πρότυπα στην MFT (Micro Four Thirds System), όπου σε συνδυασμό με τον YI φακό 42,5mm & F1.8 καταφέρνει να αποτυπώνει τα πιο ακριβή χρώματα ακόμα και στη τελευταία λεπτομέρεια της εικόνας καθώς και να τραβάει βίντεο 4Κ στα 30fps.
Διαμορφώστε εύκολα τις παραμέτρους που θέλετε, όπως η ταχύτητα κλείστρου, ISO, εστίαση, και πολλά άλλα! Συνδεθείτε σε πραγματικό χρόνο και μοιραστείτε άμεσα τα αρχεία σας μέσο του BLE Bluetooth ή και μέσο Wi-Fi για αξιόπιστη σύνδεση με το Smartphone σας.

Σύντομα, και με βάση το πλάνο επέκτασης της Xiaoyi στην Ευρωπαϊκή αγορά, η γκάμα των προϊόντων που θα διαθέτει η Divitec SA, θα επεκτείνεται συνεχώς.

Για περισσότερες πληροφορίες,

DIVITEC SA
Τηλέφωνο : 210 2855080
www.divitec.gr
https://www.facebook.com/Divitec.Greece

Loading