DJI Mavic Pro: Το drone των ονείρων σου με ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση, δωρεάν αποστολή και χωρίς τελωνείο! [Video]

Παρά τους αρχικούς δισταγμούς, η εξαιρετική προσφορά του καταστήματος Tomtop για το πανίσχυρο DJI Mavic Pro απασχόλησε πολλούς από εσάς, καθώς είχατε την ευκαιρία να το αγοράσετε στην καλύτερη τιμή της αγοράς (μικρότερη από την επίσημη της εταιρείας!) χωρίς έξοδα αποστολής και χωρίς τελωνείο! Όσοι δεν προλάβατε την προσφορά του περασμένου μήνα και επιθυμείτε να αγοράσετε το DJI Mavic Pro, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι το Tomtop διοργανώνει νέα εκπτωτική ενέργεια και μάλιστα με ακόμη χαμηλότερη τιμή!

Για την ακρίβεια, μπορείτε να προμηθευτείτε το DJI Mavic Pro σε τιμή μόλις €809.10 δηλώνοντας το κουπόνι HXFMAVIC300 στο ταμείο (τιμή μικρότερη κατά €55 από την προηγούμενη προσφορά) ή το πακέτο DJI Mavic Pro Fly More Combo σε τιμή €1025.10 με το κουπόνι HXFMAVIC260 στο ταμείο (τιμή μικρότερη κατά €50 από την προηγούμενη προσφορά). Υπενθυμίζουμε ότι αυτές είναι οι τελικές τιμές, δηλαδή δεν θα χρεωθείτε τίποτα έξτρα για τελωνείο και έξοδα αποστολής. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το EU plug στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

DJI Mavic Pro

Ένα πολύ εντυπωσιακό drone με μικρό βάρος (743gr) και δυνατότητα αναδίπλωσης σε μέγεθος όσο ένα μεσαίο μπουκάλι νερού (83 x 83 x 199mm), το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 4K video στα 30fps και τριαξονική μηχανική ανάρτηση που εγγυάται λήψεις χωρίς κουνήματα ακόμη και όταν κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Ακόμη, η εταιρεία έχει προσθέσει 4 κάμερες, GPS/GLONASS και 2 τηλέμετρα τεχνολογίας υπερήχων για ακριβή μέτρηση της απόστασης. Το DJI Mavic Pro μπορεί να προγραμματιστεί για να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδρομή και να αποφεύγει τυχόν εμπόδια από μόνο του, να ακολουθεί συγκεκριμένο αντικείμενο, να κινείται με ταχύτητα έως 65km/h στο Sport Mode και φυσικά να επιστρέφει αυτόματα πίσω στον χρήστη.

Η διαχείριση γίνεται με τηλεχειριστήριο που διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής ανάλυσης 1080p από απόσταση έως 7km. Η αυτονομία πτήσης αγγίζει τα 27 λεπτά.

Loading