DJI Spark: Το μικρότερο drone της εταιρείας σε τιμή όνειρο, χωρίς τελωνείο, χωρίς έξοδα αποστολής!

Αρκετοί από εσάς εκμεταλλευτήκατε τις εξαιρετικές προσφορές του καταστήματος Tomtop για το DJI Mavic Pro τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι προσφορές σταματούν μόνο στην ναυαρχίδα της εταιρείας. Για του λόγου το αληθές σας ενημερώνουμε ότι για τις επόμενες 16 ώρες τρέχει μια εξίσου πολύ αξιόλογη προσφορά που αφορά το DJI Spark!

Συγκεκριμένα, θα βρείτε στο Tomtop το πακέτο DJI Spark Fly More Combo σε τιμή μόλις €566.74 δηλώνοντας το κουπόνι SPARK659 στο ταμείο. Η τιμή είναι τελική για τον χρήστη, καθώς το κατάστημα αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και το τελωνείο! Για να καταλάβετε το μέγεθος της προσφοράς, η DJI πουλά το ίδιο πακέτο στο επίσημο κατάστημα της σε τιμή €799.

DJI Spark

Το DJI Spark ζυγίζει μόλις 300gr, έχει διαστάσεις 143 x 143 x 55mm και διαθέτει εγκατεστημένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 1080p video. Συνοδεύεται από το ειδικό λογισμικό QuickShot για λήψη video διάρκειας 1 λεπτού, αλλά και για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών σε κάθετη ή οριζόντια διεύθυνση.

Ενδιάφερον παρουσιάζει, επίσης, το σύστημα διαχείρισης με χειρονομίες, αλλά και το Sport Mode για πτήσεις σε μέγιστη ταχύτητα (50km/h) με τη βοήθεια ξεχωριστού χειριστηρίου. Η αυτονομία του είναι 16 λεπτά με μια φόρτιση.

Loading