Να παίζεις DOOM σε ATM τράπεζας… [Video]

rsz_doom

Εμείς περιμένουμε το νέο DOOM μέσα στο 2015, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Bethesda, αλλά υπάρχουν άλλοι που παίζουν το original DOOM σε…ATM! Το mod έγινε σε πραγματικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών από αυτά που συναντούμε σε τράπεζες και εμπορικά κέντρα, και η επίτευξη του ήταν σχετικά εύκολη.

Μέχρι πρότινος, τα ATMs χρησιμοποιούσαν υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows XP, επομένως, δεν ήταν δύσκολο να τρέξει ένα παιχνίδι με τις απαιτήσεις του original DOOM. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι οι modders χρησιμοποιούν όλα τα κουμπιά ενός ATM για να παίξουν, χωρίς δηλαδή να “κολλήσουν” κάποιο εξωτερικό τηλεχειριστήριο.

Δείτε το στην πράξη στο παρακάτω video:

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Gaming and tagged . Bookmark the permalink.
 • nowhereland

  Τί εννοείτε εξωτερικό τηλεχειριστήριο; Οι άνθρωποι έχουν ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να παίξεις Doom και Doom 2, δηλαδή ένα keyboard μια και τα βασικά πλήκτρα είναι τα βελάκια για κίνηση στον χώρο, το ALT για παράλληλη κίνηση, το CTRL για να πυροβολείς και το SPACE για να ανοίγεις πόρτες. Α, και τα iddqd και idkfa για god mode και φουλ πυρομαχικά αντίστοιχα.

 • Πέτρος Παπαδ

  Πόσο καμένος!!!

 • Panos Kammenos

  Teleiws.
  IDDT gia xartes kai SPISPOPD gia na pernas mesa apo toixoys