RIM

Dream BlackBerry, το concept smartphone που μπορεί να αναστήσει τη RIM

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δε πηγαίνουν και πολύ καλά για τη RIM, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπη με αγωγές για τις ονομασίες BBX OS και ΒΒΜ, κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και γενικότερα η δημοτικότητα της πέφτει διαρκώς, αλλά δεν παύει να έχει φανατικούς υποστηρικτές.

Dream BlackBerry

Ένας από αυτούς, ο ελληνικής καταγωγής John Anastasiadis, ίσως έχει τη λύση για την επανάκαμψη της εταιρίας, προτείνοντας το εκπληκτικό concept smartphone Dream BlackBerry!

Το Dream BlackBerry διαθέτει οθόνη που τυλίγεται γύρω από την κατασκευή και έτσι επιτρέπεται η εμφάνιση εικονικών κουμπιών στο κάτω μέρος για παιχνίδια, πλοήγηση κλπ., με τις κάμερες (εμπρόσθια, οπίσθια) να βρίσκονται κρυμμένες πίσω από αυτήν.

Ακόμη, ο ασύμμετρος σχεδιασμός επιτρέπει να γνωρίζετε τον προσανατολισμό του χωρίς να χρειάζεται να το κοιτάξετε, ενώ υπάρχει μόνο ένα hardware κουμπί που χρησιμοποιείται ανάλογα με τη λειτουργία (power, λήψη φωτογραφίας, κλείδωμα οθόνης κλπ.).

Το καλύτερο; Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, όλες οι λειτουργίες που προτείνει είναι εφικτές με χρήση σημερινών τεχνολογιών και δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Ακούτε εκεί στη RIM;

[πηγή CrackBerry]

 

Loading