Dreamfall Chapters: Η συνέχεια του εκπληκτικού adventure The Longest Journey στο Kickstarter! Δείτε το πρώτο trailer

Dreamfall Chapters: The Longest Journey

Ένα από τα adventure games που θα μας απασχολήσουν αρκετά τους επόμενους μήνες, είναι το Dreamfall Chapters της Red Thread Games, για το οποίο ζητά χρηματοδότηση από τους gamers μέσα από το Kickstarter. Ο αρχικός στόχος των $850.000 έχει ήδη ξεπεραστεί, αλλά η εταιρεία κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φτάσει τα $2.000.000 μέσα στις επόμενες 6 ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της καμπάνιας, και στην περίπτωση που τα καταφέρει θα προχωρήσει και στη δημιουργία του The Longest Journey Home.

The Longest Journey Home

Γι' αυτό το λόγο, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού, που μας βάζει στον διπλό παράλληλο κόσμο της πρωταγωνίστριας Zoe, η οποία έχει την ιδιότητα να μεταφέρεται από τον ένα στον άλλο όταν ονειρεύεται ότι βρίσκεται σε κάποιον από αυτούς. Ο ένας κόσμος είναι ο Stark, όπου βασιλεύει η λογική και η τάξη, και ο άλλος ο Arcadia, ένας κόσμος μαγείας, μυστηρίου και χάους.

The Longest Journey Saga

Για όσους δε γνωρίζουν, το Dreamfall Chapters αποτελεί τη συνέχεια των Dreamfall: The Longest Journey και The Longest Journey, δύο εκ των κορυφαίων adventures όλων των εποχών που κυκλοφόρησαν την περασμένη δεκαετία και απέκτησαν φανατικό κοινό (ανάμεσα τους και ο υπογράφων). Το Dreamfall Chapters ζητά την ψήφο του κοινού και στο Steam Greenlight, για να κυκλοφορήσει και στην πλατφόρμα της Valve. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, οπότε μέχρι τότε προλαβαίνετε να παίξετε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Dreamfall: The Longest Journey

The Longest Journey

[Kickstarter]

Loading