Ετοιμοθάνατη γυναίκα παρακολουθεί το γάμο της κόρης της μέσω Skype

Τις συνηθισμένες χρήσεις του Skype λίγο πολύ τις γνωρίζουμε όλοι. Σχέσεις από απόσταση, φίλοι και συγγενείς σε μακρινές χώρες, ακόμα και chat με την παρέα απλά και μόνο για διασκέδαση!

Αυτή τη φορά, όμως, θα δούμε μια πιο ανθρώπινη πλευρά του, αφού βοήθησε μια μητέρα να παρακολουθήσει το γάμο της κόρης της λίγο πριν πεθάνει...

Όταν η μέλλουσα νύφη, Ashley Broering, έμαθε ότι η μητέρα της έπασχε από καρκίνο, αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο για να σταθεί δίπλα στην άρωστη μητέρα της. Κάτι τέτοιο επρόκειτο τελικά να αλλάξει, αφού οι γιατροί ενημέρωσαν την Ashley ότι η 54χρονη γυναίκα είχε λίγες μόνο ημέρες ζωής. Έτσι, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το γάμο και μάλιστα με τη μητέρα της παρούσα!

Πώς θα γινόταν όμως αυτό εφόσον οι γιατροί απαγόρευσαν στη μητέρα της να μετακινηθεί; Η λύση φυσικά ήταν μία και άκουγε στο όνομα ...Skype!

Αφού στήθηκε ο εξοπλισμός, η μητέρα της Ashley κατάφερε τελικά να παρακολουθήσει όλοκληρη την τελετή. Μάλιστα, οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια του γάμου, στράφηκαν στην κάμερα και της μίλησαν, όπως έκαναν και όλοι οι καλεσμένοι μετά τη λήξη της τελετής.

Λίγες ημέρες μετά, η άτυχη γυναίκα απεβίωσε, έχοντας όμως την ευκαιρία να παρακολουθήσει το γάμο της κόρης της. Μια ακόμα συγκινητική ιστορία στην οποία διαφαίνεται η πραγματική αξία της τεχνολογίας...

[πηγή gizmodo]

 

Loading