Dyson AirBlade Tap, ο πιο γρήγορος και υγιεινός στεγνωτήρας χεριών [Video]

Η Dyson δημιούργησε το στεγνωτήρα χεριών AirBlade Tap ο οποίος αφαιρεί το νερό από τα χέρια μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για τον ταχύτερο και πιο υγιεινό στεγνωτήρα χεριών καθώς καθαρίζει τον αέρα πριν τον διασκορπίσει πάλι στα χέρια περνώντας τον από ένα φίλτρο HEPA το οποίο απομακρύνει πάνω από 99.9% βακτήρια. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αποδοτικός και χρησιμοποιεί 80% λιγότερη ενέργεια από τους κοινούς στεγνωτήρες θερμού αέρα.

Ο αέρας εξέρχεται μέσα από δύο συνεχή ανοίγματα που έχουν πλάτος μιας βλεφαρίδας - δημιουργώντας ελάσματα αέρα τα οποία ταξιδεύουν με 420mph. Το ταχύτατο στέγνωμα του Dyson AirBlade Tap οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε έναν νέο τύπο ψηφιακού μοτέρ που περιστρέφεται πέντε φορές γρηγορότερα από τον κινητήρα μιας Formula 1!

Επιπλέον, ο χρήστης δε χάνει χρόνο για να μετακινηθεί από τη βρύση μέχρι το στεγνωτήρα αφού στην ουσία η συσκευή αναλαμβάνει και τις δύο δουλειές: Πλένεις τα χέρια σου, κλείνεις τη βρύση και σε λίγα δευτερόλεπτα τα χέρια σου είναι στεγνά χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα.

Ο στεγνωτήρας Dyson AirBlade Tap είναι από σήμερα διαθέσιμος για παραγγελίες και οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία. Δείτε τον σε δράση στα videos που ακολουθούν:

Loading