ΕΑ και Disney ανακοινώνουν αποκλειστική συνεργασία για νέα παιχνίδια Star Wars

STAR WARS 3

Το κλείσιμο της LucasArts που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες προκάλεσε δικαιολογημένα μια μικρή ανησυχία στους φίλους των παιχνιδιών Star Wars. Η εταιρεία σήμερα ανακοίνωσε, ωστόσο, ότι έχει συνάψει μια αποκλειστική πολυετή συμφωνία με την Electronic Arts για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών που θα βασίζονται στο ιδιαίτερα επιτυχημένο franchise.

H EA θα αναλάβει τη δημιουργία νέων παιχνιδιών Star Wars για PCs, tablets, smartphones κτλπ με πρωτότυπα σενάρια που ενδεχομένως θα δανείζονται στοιχεία και από τις ταινίες. Μερικά από τα studios που θα συμμετάσχουν στην ανάπτυξη των παιχνιδιών είναι τα DICE, Viscreal και BioWare ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα χρησιμοποιηθεί η μηχανή Frostbite 3 για τα καλύτερα δυνατά γραφικά.

[via EA]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in EA, Gaming and tagged . Bookmark the permalink.
 • Spairus

  Τα καλύτερα νέα που ακούσαμε το τελευταίο καιρό σχετικά με το Star Wars!

 • Star wars σε στυλ battlefield 3! EPIC!

 • Aris

  Για PS δεν είδα να μιλάει κι ανησυχώ…

 • Καρκάτζαλος

  Αυτό το λες γιατί μισείς ο,τι έχει σχέση με Star wars ή επειδή έχεις την εντύπωση πως η ΕΑ βγάζει παιχνίδια με σεβασμό για τον καταναλωτή; Πάντως οι gamers απογοητεύτηκαν από αυτή την ανακοίνωση.

 • Spairus

  Τίποτα από τα δύο. Είμαι λάτρης του Star Wars Universe και πιστεύω πως κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει διαδραματίζονται σε αυτό. Οπότε όταν είδα ανακοίνωση για το κλείσιμο της LucasArts είπα “Πάει, τώρα θα τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν παρα μια μνήμη”. Η EA μπορεί να μην σέβεται τον καταναλωτή, αλλά σίγουρα θα ήθελα καινούργιες ιστορίες σε μορφή παιχνιδιού. Το τίποτα όμως θα ήταν τραγικό.

 • Καρκάτζαλος

  Το γεγονός ότι η ΕΑ ανέλαβε το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι δυστυχώς πιο τραγικό και από το τίποτα.

 • Spairus

  Η πλήρης απαξίωση της EA δεν έχει νόημα… Γνώμη σου

 • 1337xG4M3R

  Δεν ξέρεις τι εστί ΕΑ φίλε μου…

 • 1337xG4M3R

  Έχουμε και λέμε:

  Για να έχουμε bonus στο παιχνίδι θα πρέπει να προπαραγγείλουμε και να πληρώσουμε 60 ευρώ. Εννοείται ότι δεν μπορεί να μην υπάρξει deluxe edition οπότε σου λέει σκάσε 80-100 ευρώ και γι’ αυτό εάν θέλεις να δείχνεις πόσο γαμάτος είσαι. Δεν τελειώνει εδώ όμως. Ακολουθούν τα λεγόμενα “updates-επί-πληρωμή”, γνωστά και ως DLC στην τιμή των 15 ευρώ το καθένα. Τέλος, εάν δεν θες να αγοράζεις κάθε DLC ξεχωριστά, μπορείς να πάρεις το Premium σε τιμή ολόιδια με το παιχνίδι από μόνο του και να δείχνεις σε όλους πόσο πλούσιος είσαι.

  Καταλαβαίνετε με τι καθάρματα έχουμε να κάνουμε; Η ΕΑ είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ.