Η EA σταματά την online υποστήριξη μερικών παιχνιδιών

mma

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι σταματά την online υποστήριξη για ένα μεγάλο εύρος τίτλων σε Wii, Xbox 360, PS3, iPhone και iPad. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια αυτά αποτελούν το λιγότερο από το ένα τοις εκατό των online gameplay συνδέσεων.

Ουσιαστικά, η EA έκρινε ότι ο μικρός αριθμός των χρηστών που παίζουν online τα παιχνίδια αυτά δεν δικαιολογεί το κόστος συντήρησης των servers και γι' αυτό θα σταματήσει την υποστήριξή τους εντελώς.

Ο συνολικός αριθμός των παιχνιδιών για τα οποία θα σταματήσει το online gameplay ανέρχεται στα 14 εκ των οποίων τρία από αυτά (Battlefield 3: Aftershock, Fantasi Safari, και Ghost Harvest) βρίσκονται στην πλατφόρμα iOS.

Η υπόλοιπη λίστα παιχνιδιών συμπληρώνονται από τα: Boom Blox Bash Party για Wii, Burnout Revenge για Xbox 360, EA Create για PC/PlayStation/Xbox 360, EA Sports Active 2.0 για PS3/Wii/Xbox 360, EA Sports Active NFL Training Camp για Wii, FIFA 10 για PlayStation Portable/Wii, The Godfather II για PC/PS3/Xbox 360, MMA για PS3/Xbox 360, Need for Speed ProStreet για PS3/Xbox 360, The Saboteur (and The Midnight Club access) για PS3/Xbox 360 και Spare Parts για PS3/Xbox 360.

Η υποστήριξη των iOS παιχνιδιών θα σταματήσει στις 31 Μαρτίου και για τις υπόλοιπες κονσόλες στις 13 Απριλίου.

via SlashGear

Loading