EA: Το μέλλον των παιχνιδιών βρίσκεται στους Web Browsers

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Trip Hawkins σχετικά με το μέλλον της βιομηχανίας παιχνιδιών, ο ιδρυτής των EA και Digital Chocolate δήλωσε ότι το μέλλον βρίσκεται στους web browsers, οι οποίοι ως γνωστόν είναι διαθέσιμοι για όλους.

Είτε πρόκειται για υπολογιστές, tablets, smartphones ή τηλεοράσεις, όλοι όσοι γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν web browsers, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Μερικές εταιρείες (βλ. Epic Games) έχουν ανακοινώσει ήδη ότι οι μηχανές παιχνιδιών τους θα τρέχουν σε web browsers μέσω Flash, ενώ άλλες το σκέφτονται σοβαρά. Σύμφωνα με τον Trip Hawkins, μια τέτοια αλλαγή δε μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και ίσως χρειαστεί μέχρι και μια δεκαετία.

Τέλος, αφήνοντας στην άκρη τα online παιχνίδια, ο Trip Hawkins υποστηρίζει ότι το μέλλον βρίσκεται στα δωρεάν social games με εικονικά αγαθά. Οι gamers έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν τα συγκεκριμένα παιχνίδια ή αν θέλουν να πληρώνουν κάποιο ποσό για να εμπλουτίσουν την εμπειρία τους ή να εξελιχθούν πιο γρήγορα στο παιχνίδι (π.χ. extra credits).

[πηγή industrygamers]
Loading