Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός από το eGalaxy.gr με δώρα Pentax K-50, GoPro HERO Session κ.ά.!

egalaxy_christmas_contest

Μην περιμένεις τα δώρα από τον Αη Βασίλη! Μπες στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του eGalaxy.gr και κέρδισε Garmin Fenix 3 HR, Pentax K-50, GoPro HERO Session και Monster Adidas In-Ear Headphones! Η διαδικασία συμμετοχής είναι εξαιρετικά απλή και μπορείς να την πραγματοποιήσεις από εδώ.

garmin-fenix-3-hr-silver-titanium

Garmin Fenix 3 HR Silver with Titanium Band

Ένα αθλητικό ρολόι-GPS χωρίς συμβιβασμούς!

  • Ενσωματωμένος σένσορας καρδιακών παλμών Garmin Elevate
  • Κεραία GPS - GLONASS "EXO" από ανοξείδωτο ατσάλι για ταχεία λήψη και μεγάλη ακρίβεια.
  • Έγχρωμη οθόνη "Chroma" 1.2 ιντσών (3.5 εκ.) ευανάγνωστη στο ηλιακό φως.
  • Υψόμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα 3 αξόνων με αυτόματο καλιμπράρισμα.
  • Υποστήριξη ευρείας γκάμας σπορ και δραστηριοτήτων όπως το ορεινό τρέξιμο, το κολύμπι, η πεζοπορία, το σκι κ.α, με ειδικά διαμορφωμένα προφίλ από τον χρήστη.
  • Προηγμένες λειτουργίες προπόνησης συμπεριλαμβανομένων των "VO2 Max" και "Recovery Advisor" καθώς και κλασικά χαρακτηριστικά πλοήγησης της Garmin όπως η λειτουργία "TrackBack".
  • 'Eξυπνες εφαρμογές όπως οι "Smart Notification" και "Connect IQ App" υποστηρίζουν περαιτέρω παραμετροποίηση από το χρήστη.

Το Garmin fenix 3 HR, το αθλητικό ρολόι-GPS χωρίς συμβιβασμούς σχεδιάστηκε για απαιτητικούς αθλητές και ανθρώπους που επιζητούν την περιπέτεια. Το fenix 3 διαθέτει τη νέα ατσάλινη κεραία EXO που συνδυάζει GPS και GLONASS ενώ διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη "Chroma". Αυτό το ρολόι είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες προπόνησης πολλαπλών αθλημάτων, ορεινού τρεξίματος και πλοήγησης. Συνδυάζει τον ανθεκτικό αθλητικό σχεδιασμό με ποιοτικά υλικά κατσκευής και έξυπνες λειτουργίες όπως η λειτουργία Connect IQ.

Μπορείς να το βρεις εδώ.

pentax-k50-black-18-55-flash

Pentax K-50 Black 18-55mm WR Kit

H Pentax K-50 έρχεται να διαδεχτεί την δημοφιλή και επιτυχημένη Pentax Κ-30 που έχει ξεχωρίσει για τα πλούσια χαρακτηριστικά της, τις πολύ καλές αποδόσεις της και και την ανθεκτικότητα σε υγρασία και σκόνη.

Έτσι και η Κ50 διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της, όπως είναι το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, το εξαιρετικό σύστημα αυτόματης εστίασης SAFOX IXI +, τις γρήγορες ταχύτητες με συνεχόμενη λήψη έως και 6 fps και μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/6000 του δευτερολέπτου!

Η καταγραφή video HD 1080p υποστηρίζεται σε πολλαπλές ταχύτητες καρέ μέχρι και 30 fps, και η εγγραφή HD 720p έως και 60 fps. Τα video καταγράφεται σε αρχεία υψηλής ποιότητας H.264 και AVC/MPEG-4. Ο ήχος των video καταγράφεται χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μονοφωνικό μικρόφωνο.

Επίσης η Κ50 παρέχει υψηλό επίπεδο ευαισθησίας ISO έως 51200, το οποίο, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της καινούργιας αυτής μηχανής, αποδίδουν πολύ ποιοτικά αποτελέσματα σε χαμηλό φωτισμό και γενικότερα σε δύσκολές συνθήκες λήψης.

Το σώμα της μηχανής έχει καινούριο σχεδιασμό και είναι φτιαγμένο από πολυανθρακικό με ανοξείδωτο χάλυβα που επιτρέπει τη χρήση της σε συνθήκες όπως η βροχή, η υγρασία, το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες, παραμένοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακά ελαφρύ. Διαθέτει επίσης ένα φωτεινό οπτικό σκόπευτρο που παρέχει 100% οπτικό πεδίο για να επιτυγχάνεται άνετα και με ακρίβεια η σύνθεση της φωτογραφίας.

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

gopro-hero-session-04-pr_gallery

GoPro HERO Session

Η HERO Session εμπεριέχει την GoPro δύναμη σε μια βολική, ετοιμοπόλεμη καθημερινή κάμερα. Ιδανική λύση για τον αρχάριο χρήστη GoPro, ή ως μια δεύτερη κάμερα, η HERO Session είναι η πιο απλή φωτογραφική μηχανή μας. Ένα και μόνο κουμπί ενεργοποιεί την κάμερα και αρχίζει να καταγράφει αυτόματα, ενώ όταν σταματήσετε την καταγραφή η κάμερα απενεργοποιείται αυτόματα από μόνη της. Με καταγραφή βίντεο ποιότητας 1080p60 και φωτογραφιών των 8MP, η HERO Session αποδίδει την εκπληκτική ποιότητα εικόνας που έχει κάνει την GoPro διάσημη, και ο στιβαρός, αδιάβροχος σχεδιασμός της είναι η πρώτη μας που έχει εξαλείψει την ανάγκη για ένα ξεχωριστό περίβλημα. Τόσο μικρή, τόσο απλή, η HERO Session είναι η ιδανική μηχανή για να πάρετε μαζί σε κάθε περιπέτεια.

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

monster-adidas-originals-in-ear-headphones-02-pr_gallery

Monster Adidas Originals In-Ear Headphones

Η Monster Products, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο στυλ της adidas, σχεδίασε τα ακουστικά Originals που συνδυάζουν υψηλής ποιότητας ήχο με ένα ρετρό ακουστικό θάλαμο.

Μετά τη μουσική ακεραιότητα, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ενός ζευγαριού ακουστικών είναι η άνεση. Τα adidas Originals συμπεριλαμβάνουν διάφορες άκρες ακουστικών σε πολλά μεγέθη για να προσφέρουν έναν θερμό, προσωπικό ήχο και να ταιριάζουν τέλεια στο αυτή σας, ιδανικά για φορές που θέλετε να ακούσετε μουσική ασταμάτητα για πολλές ώρες. Επιπλέον, αν θέλετε να ακούτε μουσική όταν γυμνάζεστε, τα ακουστικά διαθέτουν τεχνολογία SportClip για να κρατούνται τα ακουστικά στην θέση τους όταν ανεβάζετε τους καρδιακούς σας παλμούς.

  • Apple ControlTalk για hands-free κλήσεις με smartphone and mp3 player calling και έλεγχο της μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού στο καλώδιο
  • Pure Monster Sound
  • Εξαιρετικά άνετα, εύκαμπτα κλιπ αυτιού

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

Loading