Elecom Mendo Oppopets, ποντίκια με ...ουρά

Αρκετό καιρό πριν, όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα ποντίκια, έλαβαν τη συγκεκριμένη ονομασία λόγω του καλωδίου τους που παρέπεμπε σε ουρά ποντικιού. Τότε, δε μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα θα κυκλοφορούσαν ποντίκια με ..."πραγματική" ουρά!

Η νέα σειρά ποντικιών της Elecom, με την ονομασία Mendo Oppopets έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια νέα σειρά πολύχρωμων ποντικιών, με το χρώμα της ουράς (το οποίο ταιριάζει με αυτό της ροδέλας) να αντιπροσωπεύει κατά κάποιο τρόπο το αληθινό ζώο που αναπαριστά.

Τα ποντίκια διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία ζώων-χρωμάτων με σκοπό να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα εξής: γουρούνι (ροζ), γάτα (μαύρο), σκύλο (γκρι), χαμαιλέοντα (πράσινο lime), σκίουρο (καφέ), κουνέλι (λευκό), αλεπού (πορτοκαλί) και δελφίνι (μπλε).

Αν πάλι σας προβληματίζει το γεγονός ότι η ουρά ίσως γαργαλάει τον καρπό σας την ώρα που χρησιμοποιείτε το ποντίκι, σας ενημερώνουμε ότι η ουρά είναι σχεδιασμένη ώστε να αφαιρείται και να λειτουργεί ως USB, μιας και στην πραγματικότητα το ποντίκι είναι ασύρματο!

Τα ποντίκια Elecom Mendo Oppopets μπορείτε να αποκτήσετε στην -ελαφρώς τσιμπημένη- τίμη των €40 από εδώ.

 

Loading