Elgato Game Capture: Καταγραφή HD βίντεο από Xbox 360 και Playstation 3

game capture

H Elgato ανακοίνωσε το Game Capture HD, μία συσκευή USB με την οποία είναι εφικτή η καταγραφή βίντεο HD από ένα Xbox 360 ή PlayStation 3 και η αποστολή του σε Mac ή PC. Η μικρή αυτή συσκευή δεν απαιτεί τροφοδοσία και χρησιμοποιεί HDMI για την σύνδεση με το Xbox 360 και ΑV για τη σύνδεση με το Playstation 3. Η καταγραφή του βίντεο γίνεται στα 480i, 576p, 720p ή 1080i με συμπίεση στο πρότυπο Η.264.

Με την εφαρμογή για Mac και PC είναι δυνατή η επεξεργασία του τελικού αποτελέσματος καθώς και ο μετέπειτα διαμοιρασμός του σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, Twitter και YouTube. Θεωρητικά η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε συσκευή που διαθέτει HDMI υποδοχή αλλά η καταγραφή τηλεοπτικών σειρών, ταινιών ή οποιουδήποτε προστατευμένου περιεχομένου δεν θα επιτρέπεται.

Το λογισμικό για την επεξεργασία του βίντεο θα διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της Elgato ενώ η συσκευή USB που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου θα κοστίζει 200 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Elgato.

Loading