EnemyGraph, η εφαρμογή που σου επιτρέπει να κάνεις "εχθρούς" στο Facebook

Όλοι γνωρίζουμε ότι τo Facebook είναι ένα "θετικό" social network όπου μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες φίλους και αμέτρητα Likes. Τι γίνεται όμως με τους εχθρούς μας; Χάρη στη νέα εφαρμογή EnemyGraph οι χρήστες του Facebook αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να καταχωρούν οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε μισητό για αυτούς στη λίστα των εχθρών τους!

Στη λίστα σας μπορείτε να συμπεριλάβετε όποιο πρόσωπο, προϊόν, εταιρεία ή ομάδα αντιπαθείτε με την προϋπόθεση ότι έχει παρουσία στο Facebook. Οι εχθροί σας είναι ορατοί στους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής. Προς το παρόν οι χρήστες της εφαρμογής δείχνουν να μισούν περισσότερο τον πολιτικό Rick Santorum, το Fox News, το ρατσισμό, το Twilight και τις ...ντομάτες.

Πίσω από τη δημιουργία του EnemyGraph βρίσκεται ο καθηγητής Dean Terry του University of Dallas ο οποίος προβλέπει ότι η Facebook θα φροντίσει πολύ σύντομα να εξαφανίσει την εφαρμογή του. Όσο για τη βαρύτητα της λέξης "Εχθροί", ισχυρίζεται ότι είναι ισάξια με την αντίστοιχη των "Φίλων" του κοινωνικού δικτύου. Δεν έχει κι άδικο...

Την εφαρμογή μπορείτε να εγκαταστήσετε από εδώ.

Loading