«Έπεσε» και η Apple για περίπου 1 ώρα!

Λίγες ώρες μετά το outage της Meta, ήρθε η σειρά της Apple να αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Χρήστες από όλο τον κόσμο ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της εταιρείας, από το App Store μέχρι το Apple TV, αλλά πλέον το ζήτημα έχει λυθεί.

Οι πρώτες αναφορές άρχισαν να εμφανίζονται λίγο μετά τη διακοπή λειτουργίας των συστημάτων της Apple περίπου στη 01:00 π.μ ώρα Ελλάδας, με πολλούς χρήστες να ειδοποιούν την εταιρεία ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το App Store, το Apple Music ή το Apple TV. 

Διαπιστώθηκε, όμως, γρήγορα ότι το πρόβλημα επηρέαζε πολλές περισσότερες υπηρεσίες. Ο επίσημος λογαριασμός υποστήριξης της Apple στο Twitter/X δεν έκανε κάποια γενική ανακοίνωση σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας, ωστόσο συνέστησε τους χρήστες που ανέφεραν το ζήτημα να βάλουν bookmark στη σελίδα System Status της εταιρείας για να λαμβάνουν ενημερώσεις.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας επανήλθαν σε πλήρη λειτουργία μετά από περίπου 1 ώρα (02:00 ώρα Ελλάδας), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε το πρόβλημα.

[Apple]

Loading