«Έπεσε» και το LinkedIn...

Μόλις μία ημέρα αφότου έπεσαν οι δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες της Meta (Facebook, Threads, Facebook Messenger, Instagram), αλλά και τα YouTube και Discord για αρκετούς χρήστες, ήρθε σήμερα η σειρά του LinkedIn να αντιμετωπίσει παρόμοιο outage. Συγκεκριμένα, το DownDetector άρχισε να σημειώνει αναφορές για προβλήματα μετά τις 22:45 ώρα Ελλάδας.

Τόσο οι εφαρμογές του LinkedIn όσο και η ιστοσελίδα είναι εκτός λειτουργίας, ενώ η σελίδα κατάστασης του LinkedIn επιβεβαιώνει τα προβλήματα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τις 23:00: "Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο LinkedIn. Εργαζόμαστε ενεργά πάνω σε αυτό και θα παρέχουμε ενημερώσεις μόλις τις έχουμε. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας!"

Η Meta απέδωσε τα χθεσινά γεγονότα σε «τεχνικά προβλήματα» χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ για την περίπτωση του LinkedIn δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ένδειξη που να συνδέει τις δύο καταστάσεις. Μέχρι στιγμής, επίσης, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σχετικά με το Azure cloud της Microsoft, απλά επιβεβαιώνεται η πτώση του «επαγγελματικού» κοινωνικού δικτύου σε διάφορες χώρες.

Αναμένουμε ενημέρωση από τη Microsoft και παράλληλα περιμένουμε το ανάλογο τρολάρισμα από τον Elon Musk στο X...

Loading