Κίνδυνος στο Facebook από την malware εφαρμογή ePrivacy

Η εφαρμογή ePrivacy τριγυρνά εδώ και μερικές ημέρες στο Facebook και υπόσχεται το κλασικό “Δες ποιος μπαίνει στο προφίλ σου” και τέτοιες αηδίες. Φυσικά, πρόκειται περί malware (για άλλη μια φορά), και επιπλέον όποιος δώσει πρόσβαση στην εφαρμογή, ουσιαστικά δίνει στους δημιουργούς τη δυνατότητα να ελέγχουν το λογαριασμό του.

Ήδη περισσότεροι από 60.000 χρήστες έπεσαν θύματα του malware που εξαπλώνεται στο Facebook, και καλό θα είναι να προσέχετε τι επιλέγετε. Σε περίπτωση που έχετε προσβληθεί από το malware, θα δείτε στο wall σας το link “OMG OMG OMG… I cant believe this actually works! Now you can see who viewed your profile

Γενικότερα, είτε είναι επικίνδυνες είτε όχι, αυτού του είδους οι εφαρμογές είναι αδύνατον να σας παρέχουν τέτοιου είδους πληροφορίες. Οπότε μην ασχολείστε…

[πηγή TechCrunch]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Facebook, Social networks and tagged , , , , . Bookmark the permalink.