Eric Schmidt στην MWC 2011: Το Ice Cream συνδυασμός Gingerbread-Honeycomb, προτείναμε συνεργασία στη Nokia, 350.000 Android συσκευές την ημέρα!

Η Google εκπροσωπήθηκε στην MWC 2011 από τον Eric Schmidt, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα στην ομιλία του σχετικά με το λειτουργικό σύστημα Android.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα σημεία του λόγου του, κρατάμε ότι πλέον πωλούνται περίπου 350.000 νέες συσκευές Android την ημέρα και εάν κρατηθεί αυτός ο ρυθμός, τότε μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν ενεργοποιηθεί περίπου 110 εκατ. συσκευές Android!

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά 170 διαφορετικές Android συσκευές από 27 εταιρίες, 169 πάροχοι σε 69 χώρες και περίπου 150.000 εφαρμογές στο Android Market, αριθμός που τριπλασιάστηκε μέσα στους τελευταίους 9 μήνες.

Ο Schmidt δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επόμενη έκδοση του Android OS, με κωδική ονομασία Ice Cream Sandwich, λέγοντας ότι θα συνδυάζει τις λειτουργίες των εκδόσεων Gingerbread και Honeycomb, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από smartphones.

Τέλος, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η Google είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στη Nokia για υιοθέτηση του Android OS, τονίζοντας μάλιστα ότι η Google δεν κλείνει την πόρτα και αφήνει τη Nokia να το ξανασκεφτεί!

Loading