Ο Evan Blass αποκαλύπτει το iPhone 8, αλλά είναι πραγματικά αυτό;

Αν άρχισε και η Apple να πέφτει “θύμα” των διαρροών, τότε ας καταργήσουμε οριστικά τις επίσημες παρουσιάσεις και τα πολυέξοδα events. Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι ο Evan Blass δεν μας είχε συνηθίσει σε αποκαλύψεις για προϊόντα της Apple, αλλά στο σχετικό tweet του το δηλώνει ξεκάθαρα: αυτό που βλέπουμε είναι το iPhone 8 μέσα σε θήκη της Urban Armor!

Η εικόνα προέρχεται από την κατασκευάστρια της θήκης, η οποία θεωρητικά ίσως έχει λάβει το τελικό σχέδιο του iPhone 8 από την Apple. Παρόλα αυτά, επισυνάπτουμε και το tweet-απάντηση του Benjamin Geskin, ο οποίος σημειώνει πως η εικόνα βασίζεται σε δικό του render.

Προσωπικά διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου για την εγκυρότητα της εικόνας, παρά την εμπιστοσύνη που έχω στις διαρροές του Evan Blass. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση του μαζί με τα iPhone 7S / Plus.


[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Apple, iOS, iPhone, Mobiles, Rumors. Bookmark the permalink.
  • PrunΟ)))

    Οι “διαρροες” δεν ειναι παντα τοσο τυχαιες . Σε μια περιοδο που οι bezel less ναυαρχιδες βγαινουν σαν σαλιγκαρια στη βροχη , προφανως και οι εταιρειες που εχουν προγραμματισει την παρουσιαση τους σχετικα αργα πρεπει να δειχνουν στους πελατες τους τι να περιμενουν , ετσι ωστε να μπορουν οι δευτεροι να περιμενουν να παρουν αυτο το προιον παρα καποιο αλλο