FBed: Για όσους κοιμούνται και ξυπνούν με τη σκέψη του Facebook...

Αν η πρώτη σας σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ δεν είναι άλλη από το ...Facebook, τότε μάλλον το συγκεκριμένο κρεβάτι είναι ό,τι χρειάζεστε!

Με την ονομασία Facebook Bed ή FBed, η σχεδιαστική ιδέα του Tomislav Zvonaric είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει: ένα κρεβάτι για τους φανατικούς χρήστες του Facebook, ένα κρεβάτι από το οποίο έχεις πρόσβαση στο Facebook αλλά και ένα κρεβάτι σε σχήμα Facebook (όπως μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία το κρεβάτι σχηματίζει ένα πλαγιαστό 'f')!

Στo Facebook Bed συνυπάρχουν δύο χώροι, ένα κρεβάτι και ένα γραφείο. Στο γραφείο, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το προσκεφάλι σου, θα βρεις έναν υπολογιστή συνδεδεμένο (πού αλλού;) στο Facebook, πληκτρολόγιο, ποντίκι καθώς και υποδοχή για τον καφέ σου. Αν πάλι την ώρα που κοιμάσαι ξεχάσεις πού βρίσκεσαι, η μαξιλαροθήκη και το πάπλωμα, αμφότερα διακοσμημένα με εικονίδια του Facebook, θα φροντίσουν να σου φρεσκάρουν την μνήμη.

Ο σχεδιαστής του χιουμοριστικού project εξηγεί:

"To FBed είναι μια σχεδιαστική ιδέα πολλαπλών χρήσεων που σου επιτρέπει να βρίσκεσαι κοντά στους φίλους σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα τους ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι. Η βασική ιδέα του κρεβατιού είναι ότι μπορείς να βρίσκεσαι στον υπολογιστή σου πριν καλά καλά ανοίξεις το μάτι σου ή και αντίστροφα κάθε φορά που νιώθεις εξαντλημένος από τις πολλές ώρες στο κοινωνικό δίκτυο, μπορείς να παίρνεις έναν υπνάκο."

Όλα αυτά ή να πάρεις ένα laptop...

[πηγή behance]
Loading