Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook

Facebook

Ευχάριστα νέα για τους «βιαστικούς» του Facebook αφού σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα status updates σας ακόμα και αφού τα έχετε δημοσιεύσει. Η αλλαγή αυτή θα γίνει από σήμερα σταδιακά διαθέσιμη στην web και Android [Google Play link] έκδοση της υπηρεσίας και λίγο αργότερα στην εφαρμογή για iPhone και iPad [iTunes link].

Για να επεξεργαστείτε μια δημοσίευσή σας θα πρέπει να επιλέξετε το βελάκι που βρίσκεται πάνω και δεξιά και το 'Edit Post'. Όταν κάνετε τις αλλαγές που θέλετε επιλέξτε το 'Done Editing' και αυτό ήταν!  Έχετε υπόψιν, όμως, ότι οι φίλοι σας θα μπορούν να δουν τόσο την αρχική όσο και την τελική μορφή της δημοσίευσής σας.

facebook_edit_posts_2

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία επιθυμούσε να δώσει τη λειτουργία αυτή νωρίτερα στους χρήστες αλλά υπήρχε μια διστακτικότητα για το πως θα χρησιμοποιούνταν. Κρίνοντας και από το γεγονός ότι το «αντίπαλο» Google+ προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα εδώ και αρκετό καιρό ήταν απλώς θέμα χρόνου. Με το Ιστορικό Επεξεργασίας, μάλιστα, υπάρχει μια ικανοποιητική δικλείδα ασφαλείας ώστε να αποτραπεί η κακομεταχείριση της λειτουργίας. Λέτε να ακολουθήσει και το Twitter;

Loading