Η Facebook λανσάρει διαδραστικό χάρτη για να βρίσκεις ζωντανές μεταδόσεις σε όλο τον κόσμο

facebook-live-video-map-2

Το έχουμε εμπεδώσει πλέον ότι η Facebook κοιτάζει πολύ σοβαρά το ζήτημα των Live Videos και γι' αυτό δεν σταματά να προσφέρει νέες δυνατότητες στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, με σκοπό φυσικά να αυξήσει σημαντικά τόσο την παραγωγή, όσο και την παρακολούθηση των ζωντανών μεταδόσεων από όλο τον κόσμο.

Η νέα προσθήκη στα Live Videos έρχεται με τη μορφή ενός διαδραστικού χάρτη, ο οποίος είναι προσβάσιμος από τον λογαριασμό κάθε χρήστη ή μέσα από τη διεύθυνση http://www.facebook.com/livemap/, απ' όπου μπορούμε να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο που υπάρχουν ζωντανές μεταδόσεις σε όλο τον κόσμο. Ακουμπώντας επάνω σε κάποιο Live Video εμφανίζεται ένα εικονίδιο προεπισκόπησης, ενώ αν πατήσετε θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση σε μεγαλύτερο παράθυρο.

Πιθανότατα ο χάρτης δεν συμπεριλαμβάνει όλες τις ζωντανές μεταδόσεις, αλλά μας δίνει μια εικόνα για το που υπάρχει δραστηριότητα. Με zoom in μπορεί κανείς να δει τι συμβαίνει κοντά στην περιοχή του ή σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη που τον ενδιαφέρει.

Live Videos παιδιά, εκεί είναι το μέλλον...

[Facebook]

 

Loading