Δωρεάν chat στο Facebook Messenger σε 14 χώρες, έξω η Ελλάδα!


H Facebook ανακοίνωσε σήμερα την επερχόμενη συνεργασία με 18 παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε 14 χώρες για την δωρεάν ή με έκπτωση πρόσβαση στην εφαρμογή Facebook Messenger για Android ή iOS.

Με την προσφορά αυτή οι συνδρομητές των TMN στην Πορτογαλία, Three στην Ιρλανδία, Airtel και Reliance στην Ινδία, Vivacom στην Βουλγαρία, Backcell στο Αζερμπαϊτζάν, Indosat, Smartfren, AXIS και XL Axiata στην Ινδονησία, SMART στις Φιλιππίνες, DiGi στη Μαλαισία, DTAC στην Ταϊλάνδη, Viva στο Μπαχρέιν, STC στη Σαουδική Αραβία, Oi στη Βραζιλία, Etisalat στην Αίγυπτο και Tre στην Ιταλία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη σύνδεση δεδομένων της συσκευής τους για να κάνουν chat χωρίς περιορισμούς στο Facebook!

Πολύ σωστά καταλάβατε ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα κάτι που μάλλον δεν μας προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη.

[via Facebook]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.
Follow me on twitter and facebook

This entry was posted in Facebook. Bookmark the permalink.
  • Κρίμα ρε φίλε, πολύ κρίμα που είμαστε εκτός σχεδόν απ’ όλα.. Και αυτό που μου την δίνει περισσότερο από όλα είναι στην αναζήτηση της Google, αν μπεις στην Αμερικάνικη (όπως και στην Bing) σε κάθε αναζήτηση θα βλέπεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό που ψάχνεις.. Στην Ελλάδα όμως δεν βλέπεις τίποτα.

    Ξέρουμε αν τελικά αυτό με το Facebook messenger θα έρθει κάποια στιγμή και στην χώρα μας;

  • Έξοχο άρθρο, καταπληκτικός τίτλος! Μετα λύπης διαπιστώνουμε λοιπον ότι η Ελλάδα μας, για αλλη μια φορα ουραγός, βρίσκεται στην ιδια μοίρα με άλλες υπαναπτυκτες χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδια, Φινλανδία, Σουηδία κ.λπ) και δεν απολαμβανει προνόμια-ειδη πρώτης ανάγκης όπως μυνηματακια στο φατσοβιβλίο. Αισχος!

  • Ψάχνε στα αγγλικά και δεν νομίζω να μην μπορέσεις να βρεις το οτιδήποτε θες…

  • Χρήστος

    Καλά, εγώ σήμερα έσβησα την εφαρμογή από το Android κινητό μου γιατί μετά το τελευταίο update, ενώ είχα κλείσει τα πάντα όλα, μου έτρωγε χωρίς να το χρησιμοποιώ 60% της μπαταρίας…

  • Όχι δεν λέω αυτό, τα αποτελέσματα είναι τα ίδια, το design είναι διαφορετικό..