Έρχεται το νέο News Feed στο Facebook

Facebook

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουμε να βλέπουμε, επιτέλους, το ανανεωμένο News Feed στο Facebook αν και με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που είχε παρουσιάσει αρχικά ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του.

Μερικοί από εσάς είχατε ήδη πάρει μια γεύση από εκείνο το concept καθώς η Facebook δοκίμαζε τον σχεδιασμό σε έναν πολύ μικρό αριθμό χρηστών τους τελευταίους μήνες. Από ότι φαίνεται το feedback ήταν κυρίως αρνητικό και έτσι μερικές από τις αλλαγές ακυρώθηκαν και σχεδιάστηκαν ξανά από την αρχή.

Τώρα, θα παρατηρήσετε ότι το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με αυτό της mobile έκδοσης: Νέα εικονίδια και σχήματα, μεγαλύτερες εικόνες και νέες γραμματοσειρές δημιουργούν μια πιο καθαρή και εύχρηστη εικόνα που θα ικανοποιήσει αναμφίβολα την πλειοψηφία των χρηστών. Σταθερό παραμένει, επίσης, το Graph Search, η έξυπνη μηχανή αναζήτησης που βλέπετε στην κορυφή της σελίδας στο Facebook.com εάν έχετε την αγγλική γλώσσα (θα γίνει στάνταρ σε όλους πολύ σύντομα).

Πότε, λοιπόν, θα δούμε το νέο News Feed;

Από σήμερα ο νέος σχεδιασμός διατίθεται σε ορισμένους χρήστες και σταδιακά μέσα στις επόμενες βδομάδες θα διατεθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ας ελπίσουμε, βέβαια, να μην υπάρξουν εκπλήξεις αυτή τη φορά.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook. Bookmark the permalink.
 • Kang-Lao

  έλεος με τις αλλαγές στο φου μπου… ολοένα και πιο τραγικό γίνεται

 • Kwnstantinos

  Θεέ μου, κάνε μια μέρα να πέσει ο σέρβερ του FB…
  Έχω αρχίσει και μας λυπάμαι όλους (βάζω και εμένα μέσα) που κάθε μέρα απο το σπίτι, απο τη δουλειά, απο το καφέ, απο το δρόμο κτλ είμαστε με ένα κινητό στο χέρι και δώστου facebook… και δώστου facebook…

 • Τίγρης Κουκουναράκης

  News Feed-feedback -mobile-concept…ευτυχως που αναμεσα στο αγγλικο κειμενο βαζεις και λιγα ελληνικα…αλλιως θα νομιζα οτι βλεπω κειμενο απο την αγγλια……..

  μεταξυ μας δεν καταλαβα τιποτα…..δεν την ομιλω την βαρβαρικη φιλαρακο και αν δεν τα γραφεις ελληνικα μαλλον θα χασεις ενα μεγαλο μερος των αναγνωστων σου…….

 • Pingback: Γνωρίστε τις νέες Facebook Pages, με διαφορετική εμφάνιση και ευκολότερα εργαλεία διαχείρισης()