Ο Mark Zuckerberg θέλει να μας πείσει να αγοράσουμε μετοχές της Facebook

facebook

Η Facebook δημοσίευσε σήμερα ένα νέο βίντεο που σκοπό έχει να πείσει επενδυτές να αγοράσουν μετοχές της εταιρείας εν όψει της επερχόμενης εισόδου της στο Χρηματιστήριο που αναμένεται σε λίγο καιρό με μερικές πληροφορίες να κάνουν λόγο μέχρι και για την 17η Μαΐου.

Το βίντεο έχει διάρκεια 30 λεπτά και δείχνει τον ιδρυτή και CEO της Facebook, Mark Zuckerberg μαζί με κάποια άλλα στελέχη να συζητάνε τα πράγματα που η εταιρεία υλοποιεί ήδη και είναι πιθανόν ενδιαφέροντα για μελλοντικούς κατόχους μετοχών. Ένα από αυτά, μάλιστα, είναι και η νέα εμφάνιση του προφίλ, το Facebook Timeline, με τον Zuckerberg να επιχειρηματολογεί ότι η ιστορία του καθενός από μας αξίζει να ειπωθεί.

Εκτός από το βίντεο αυτό το CNN αναφέρει ότι ο Zuckerberg και άλλα στελέχη της εταιρείας θα ξεκινήσουν περιοδεία από την Δευτέρα στη Νέα Υόρκη και για τις επόμενες δύο βδομάδες με στάσεις σε Βοστώνη, Σικάγο, Ντένβερ και Μενλοου Παρκ. Οι συναντήσεις θα αφορούν μεγάλους επενδυτές και κατά πάσα πιθανότητα το βίντεο αυτό αποτελεί μια καλή ένδειξη για το θέμα της συζήτησης. Να σημειώσουμε ότι η τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά την είσοδό της στο Χρηματιστήριο αναμένεται να είναι μεταξύ 28 και 35 δολάρια.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Loading