Shared Photo Albums, νέα λειτουργία κοινόχρηστων φωτογραφικών άλμπουμ στο Facebook!

facebook-shared-album

Μία νέα λειτουργία ανακοίνωσε μόλις η Facebook η οποία επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες στο ίδιο album. Ο δημιουργός του album μπορεί να δώσει πρόσβαση σε μέχρι 50 χρήστες (contributors) και αυτοί με τη σειρά τους να ανεβάσουν μέχρι 200 φωτογραφίες. Μέχρι τώρα ο κάθε χρήστης μπορούσε να ανεβάσει φωτογραφίες μόνο στα δικά του album με όριο τις 1000.

Τα κοινόχρηστα άλμπουμ έχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με το πόσο "ανοιχτά" ή ιδιωτικά θέλεις να είναι: 'public', 'friends of contributors' και 'contibutors only'. Στην πρώτη περίπτωση όλοι οι χρήστες του Facebook μπορούν να βλέπουν τις φωτογραφίες του album, στη δεύτερη αυτοί που έχουν μοιραστεί φωτογραφίες και οι φίλοι τους και στην τελευταία μόνο αυτοί που έχουν την άδεια να ανεβάζουν φωτογραφίες.

Ο δημιουργός του άλμπουμ μπορεί να διαγράφει ή να τροποποιεί όποια φωτογραφία  θέλει ενώ οι contributors μπορούν να επεξεργάζονται μόνο τις δικές τους. Αρχικά η νέα λειτουργία δε θα είναι διαθέσιμη στα Facebook Pages.

[via]
Loading