Fandalism: ένα νέο πολλά υποσχόμενο κοινωνικό δίκτυο για μουσικούς

fandalism

Ένα ενδιαφέρον νέο κοινωνικό δίκτυο για μουσικούς με τον τίτλο Fandalism εγκαινίασε τη λειτουργία του στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου και έχει επιδείξει μια πολύ καλή πορεία με πάνω από 350 χιλιάδες χρήστες. Το Fandalism αποτελεί δημιούργημα του Philip Kaplan, γνωστός για το blog του FuckedCompany και το διαφημιστικό δίκτυο AdBrite μεταξύ άλλων.

Το Fandalism αποτελεί έναν απλό τρόπο για τους μουσικούς να βρουν άλλους συναδέλφους τους μέσα από ένα κοινωνικό δίκτυο. Στο προφίλ σας φαίνονται βασικές πληροφορίες, όπως οι μουσικές σας προτιμήσεις και η καταγωγή σας ενώ μπορείτε να μοιραστείτε δείγματα της δουλειάς σας, όπως φωτογραφίες, στίχους, YouTube βίντεο και αρχεία SoundCloud.

To ξεκίνημα του Fandalism είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπήρξε καμία διαφήμιση για το προϊόν και ότι ακόμα και τώρα πρέπει να έχεις πρόσκληση για να εγγραφείς. Ο λόγος για αυτό σύμφωνα με τον Kaplan είναι για να διασφαλιστεί η ποιότητα του δικτύου αφού ουσιαστικά κάποιος άλλος μουσικούς «εγγυάται» για το ταλέντο σου.

Το μέλλον του Fandalism φαίνεται λαμπρό και ο Kaplan έχει ήδη κάποιες ιδέες για την επέκτασή του. Να τονίσουμε ότι το Fandalism αποτελεί αποκλειστικό δημιούργημα του Kaplan μιας και δεν υπάρχουν άλλα άτομα που να εργάζονται μαζί του κάτι που από μόνο του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Fandalism εδώ.

Loading