Το FBI έκλεισε τέσσερις μεγάλες ιστοσελίδες online poker λόγω απάτης!

Μια είδηση που ακούστηκε σαν κεραυνός στα αυτιά των απανταχού φίλων του πόκερ είναι ότι το FBI έκλεισε τέσσερις πολύ μεγάλες online ιστοσελίδες πόκερ, τις PokerStars, Full Tilt Poker, UB.com και Absolute Poker, συλλαμβάνοντας τους υπευθύνους τους με την κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος, τραπεζικής απάτης και παράνομου τζόγου!

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας να καταπολεμηθούν οι online απάτες, αφού πρόσφατα έγιναν ανάλογες ενέργειες και υπόπτους που φέρονται ότι κερδοσκοπούν μέσα απο το World of Warcraft.

Βέβαια, πίσω από κάθε τέτοια ιστορία κρύβεται και κάποιος πληροφοριοδότης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είναι ο Dabiel Tzvetkoff, υπεύθυνος για την ανάπτυξη του συστήματος πληρωμών για τις ιστοσελίδες online poker, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν αφού πρόλαβε να τραβήξει μερικές δεκάδες εκατομμύρια από τους παράνομους λογαριασμούς.

Τα online τραπέζια πόκερ έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και για αυτό ξεφυτρώνουν συνεχώς νέες ιστοσελίδες που ερίζουν για την προτίμηση των παικτών. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι προτού επιλέξετε κάποια τέτοια υπηρεσία, να είστε σίγουροι για την ασφάλεια των στοιχείων σας και των τραπεζικών σας λογαριασμών.

Διαβάστε περισσότερα στο Pokercity.gr

Loading