Ταΐστε και εσείς τον σκύλο σας μέσω Twitter

Feed Toby

O Nat Morris σκέφτηκε έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο για να ταΐζει λιχουδιές τον σκύλο του όταν ο ίδιος λείπει από το σπίτι. Συγκεκριμένα, ο Morris έστησε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που ρίχνει φαγητό κάθε φορά που στέλνει ένα tweet μήνυμα στο @FeedToby.

Έχει στήσει, μάλιστα, και κάμερα ώστε να βλέπει τον σκύλο του από οπουδήποτε βρίσκεται στον κόσμο. Πως δουλεύει αυτό το σύστημα;

Όταν το μήνυμα στέλνεται στον λογαριασμό @feedtoby ο μίνι-υπολογιστής λαμβάνει την αντίστοιχη εντολή. Με τη σειρά του ο υπολογιστής συνδέεται σε μια μικρή μηχανή ενός εκτυπωτή HP Deskjet 500.

Όταν το μήνυμα, λοιπόν, ληφθεί ενεργοποιείται ένα buzzer και ο Toby, o σκύλος, έρχεται τρέχοντας περιμένοντας να πέσει η λιχουδιά από τον σωλήνα. Την ίδια στιγμή η ψηφιακή κάμερα τραβάει φωτογραφίες και τις στέλνει πίσω στον Nat μέσω Twitter έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η επιτυχία του εγχειρήματος.

Feed Toby
Ο Nat δηλώνει ότι αρχικά ο Toby δεν ήξερε τι συμβαίνει αλλά σταδιακά έμαθε και πλέον το λατρεύει. Κάθεται κάτω από το σωλήνα κουνώντας την ουρά του και περιμένοντας να πέσει η λιχουδιά.

Ο Nat φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν πολλές λιχουδιές στον σωλήνα σε περίπτωση που ο λογαριασμός λάβει πολλά μηνύματα. Επίσης, το σύστημα λειτουργεί 9 το πρωί με 9 το βράδυ. Δεν θέλουμε να παχύνει ο Toby!

Ο μηχανισμός έχει προκαλέσει τόση εντύπωση στους φίλους του Nat που ο ίδιος σκέφτεται να πατεντάρει το σύστημα.

via DailyMail

Loading