FIFA 15 σε πρώτο teaser video και NBA Live 15 στις 7 Οκτωβρίου [E3 2014]

fifa-15-pc-header

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι αφιερωμένη στα video games, φυσικά λόγω της μεγάλης έκθεσης E3 2014, αλλά οι εταιρείες έχουν αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για νέα παιχνίδια ή να δημοσιεύουν τα teaser (και όχι μόνο) trailers των νέων τίτλων.

Έτσι, λοιπόν, η EA αποκαλύπτει το πρώτο teaser trailer του FIFA 15, για το οποίο θα παρουσιάσει περισσότερες πληροφορίες την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουνίου. Πάντως, μας ενημερώνει από τώρα ότι η έκδοση για Windows PC θα βασίζεται στη νέα μηχανή gaming Ignite, την οποία γνωρίσαμε από τις εκδόσεις των FIFA 14, NBA Live 14, UFC και Madden NFL 25 για Xbox One και PS4.

nba-live-15

Σε ό,τι αφορά το NBA Live 15, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One, ενώ ο παραγωγός Sean O' Brien παραδέχτηκε πως το NBA Live 14 δεν ήταν αυτό που έπρεπε να είναι.

"Όπως έχω πει και στο παρελθόν, γνωρίζουμε ότι υστερήσαμε σε δύο μεγάλους τομείς στο NBA Live 14. Το gameplay σε 5-εναντίον-5 δεν είχε το βάθος που θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι της EA, ενώ και τα γραφικά δεν εκπλήρωσαν τις προσδοκίες ενός τίτλου επόμενης γενιάς. Γι' αυτό εστιάσαμε σε αυτά τα σημεία και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το NBA Live 15"

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα (7 Οκτωβρίου) θα κυκλοφορήσει και το NBA 2K15. Λέτε να έχουμε τη μεγάλη ανατροπή;

[1, 2]

Loading